KARAĐORĐE JE SVE PREDVIDEO, ALI ALEKSANDRA MU NIJE VEROVALA: Subotićeva se u ćerku ZAKLELA da se neće pomiriti sa Davidom! Ali to nije sve o SKANDALOZNOJ rijaliti PORODICI! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić vratila se u rijaliti, pa majci Miljane Kulić, Mariji, sve ispričala šta joj leži na duši

"Ja mislim da ćete se vas dvoje na kraju pomiriti, ti i David", rekla je Marija.

"A ja ti kažem, ja ti se kunem u svoje dete da nećemo. Mogu da ti se zakunem bez problema u svoje dete da nećemo", bila je sigurna Aleksandra pa kao zalog stavila svoju četvorogodišnju mezimicu Magdalenu.

"Nikada. Ja znam nju, znam je po sebi. Posle svega tako nešto da ti napravi, ne. Slušaj, to je ozbiljhi psihopata, on je mislio da će meni da se sveti. Možda su se rodile neke emocije među njima. Ali ti da dovedeš takvog čoveka kod sebe u kuću, to je kao zmiju da dovedeš. Aleksandra nije imala nikakve šanse pored njega", priključio se Karađorđe pa pomenuo Čabarkapu i priznao da je morao ćerku da vodi jer ju je on presretao kolima.

"Evo David je napravio istovetnu grešku. Video sam, još msa Lunom, ko će tebe da prevari za 3 dana. Rekao sam za crnim stolom za to sa Lunom. On je dopustio da se ona upropasti a ona njemu više nije bila privlačna jer je bio u Americi. Ja znam muškarce u tom periodu. Videla mu neke skrinšotove još dok je bio tamo. A ona budala sedela kući, da je voleo poveo bi je sa sobom. Nego, voleli se da kažem dok im je bilo lepo, dok je tu bilo interesa da se vole, čim je prestao interes, čao zdravo, prijatno", bio je surovo iskren Subotić o odnosu svoje ćerke i bivšeg dečka Dragojevića.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track