ŠOK

ŠOKANTNA ISPOVEST ALEKSANDRE SUBOTIĆ O ČABARKAPI I TRUDNOĆI: Mama Ljuba je Sašu dovela u kuću i predstavila ga kao DRUGA, znala sam da je tatin neprijatelj, ali sam mu rodila ćerku

Rijaliti -

Aleksandra Subotić, koja je ćerku rodila kad je bila maloletna i to sa dečkom svoje majke Ljube Pantović, otvorila je dušu i ispričala kako je upoznala oca, ostala u drugom stanju i rodila dete Aleksandru Čabarkapi.

Suborićka je sedela u dvorištu sa Marijom Kulić i ispričala joj sve.

"Ja sam sa Sašom ostala trudna. On je bio pre toga bio godinama bio u zatvoru. Nisam znala da je imao ženu i decu", počela je Aleksandra.

"Nemoj, Aleksandra. Kaluđerica je mala, svi živite tamo", nije joj verovala Marija.

"On je pet godina bio u zatvoru, ja sam znala da ima ekipu, ali nisam znala. On je tada izašao iz zatvora. Nikada nismo imali zajedničko društvo. Živela sam na Vračaru, zavšila osnanu školu, pa sam se vratila u Kaluđericu, ali sam išla u srednju školu na Zvezdari. Nisam se družila ni sa kim iz Kaluđerice", pravdala se Subotićka.

foto: Pritnscreen

"Kada je Karađorđe uhapšen, pojavila se Ljuba. S njom nisam imala kontakta. To što je ona pričala da me je čuvala, nije istina. Nisam imala nikad dobar odnos s njom. Odjednom se pojavljuje Ljuba, pa počinje da mi donosi hranu. Ona jeste dovela Sašu kući, ali ga nije dovela kao dečka. Ona je njega dovela kao svog druga. Meni je to bilo jako ružno zbog Karađorđa. Ja sam to doživljavala da je to imat da se druži u inat Karađorđu, da se sveti njemu", pričala je Aleksandra.

"Prvo me je zvao telefonom, ja sam mu rekla da mi se ne udvara jer je on ljubav moje majke. Ali mi Ljuba nije verovala kad sam joj rekla. Kad je Ljuba ušla na farmu, nastavio je da dolazi, počelo mi je da mi odgovara da ne budem sama. Ja sma kao klinka pala na njega. Dešavalo se da mi je donosio hranu. Bilo mi je lepo sa njim. To je moja greška i počela sam da mu verujem. Kad je bio sa mnom, bio je divan, vozio me je u školu", pričala je Subotićeva.

"Kako si mogla da legneš kad si mamin prijatelj", pitala je Marija, a Subotićka nije imala odgovor.

"Ja sam se kao klinka prepustila sam mu se. Zaljubila sam se. On je sve to planski radio. On nije verovao da sam trudna. Bio je negativan prvi test trudnoće, a on mi je rekao da će mi napraviti još jedno. Mislila sam da se on šali. Bilo mi je smešno, i kad sam ostala trudna, nije mi bilo u glavu da sam trudna. Haos mi je nastao u glavi kada sam se porodila", bila je iskrana Aleksanra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja