Najnovije vesti

KOMŠIJE ALEKSANDRE SUBOTIĆ U KALUĐERICI IZNELE ŠOK DETALJE: Zbog ovog čoveka ih je bilo STRAH da progovore, a samo jedna osoba iz porodice je NORMALNA!
Foto: Printscreen

ISPRIČALI SVE

KOMŠIJE ALEKSANDRE SUBOTIĆ U KALUĐERICI IZNELE ŠOK DETALJE: Zbog ovog čoveka ih je bilo STRAH da progovore, a samo jedna osoba iz porodice je NORMALNA!

Rijaliti

Komšije Aleksandre Subotić izneli su ono što znaju o kontroverznoj rijaliti učesnici.

Dok je jedna komšinica rekla kako je Subotićeva veoma ljubazna, a da za Davida nema komentar, drugi nisu ni želeli da pričaju o njoj.

foto: Printscreen Instagram

"Ne želimo da pričamo ni o Aleksandri ni o Čabarkapi, ni o Subotićima uopšte. Ne poznajemo ih i nema potrebe da o njima govorimo. Nemojte nas da pitate ništa", rekle su meštanke i dodale:

"Niko nije lud da o njima kaže ono što zaista misli. Malo je ovo mesto, sve se zna i svi se poznaju. Šta nama treba da sutra imamo problema? Zbog koga, zbog nje? Nismo lude."

foto: Printscreen

Druge komšinice istakle su da niko iz porodice Subotić nije normalan, s obzirom na to da su sve vreme po zatvorima, a pomenuli su i Čabarkapu. One su pohvalile jedino Srboljuba i Aleksandrinu sestru Goranu, koja se "izmakla" iz cele priče.

Olivera, gospođa koja živi preko puta Aleksandrine ulice poželela joj je pobedu.

foto: Vladimir Šporčić

"Želim joj da pobedi i da obezbedi sebe i dete. Žao mi je što joj se ovo desilo s Davidom. Ona baš nema sreće u ljubavi. Znam da je divna majka. Sećam se i kad se porodila, a mala Magdalena je bila baš mala, kako ju je privijala na grudi i bila brižna i nežna prema njoj. Nju je njena majka ostavila, pa je možda ona zbog toga dobra majka svojoj ćerki", rekla je ona.

Srboljub je istakao da cela njegova porodica laže i da je sve postalo bolesno.

"Znam ja da ona pravi šou i da je to za gledaoce super, ali ako mene pitate, nije ni trebalo da se vraća u rijaliti. Dosta su se obrukali i dosad", izjavio je on.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...