FOLKERKA PRODAJE NEKRETNINU U CENTRU BEOGRADA: Indira Radić za stan traži BASNOSLOVNU SUMU!
Foto: Damir Dervišagić

situirana

FOLKERKA PRODAJE NEKRETNINU U CENTRU BEOGRADA: Indira Radić za stan traži BASNOSLOVNU SUMU!

Stars -

Indira Radić prodaje namešten stan u centru Beograda u kom je živeo njen sin Severin, saznaje Kurir. Folkerka za nekretninu od 59 kvadratnih metara traži čak 150.000 evra, ali za sada kupca još nema.

foto: Kurir

Kako bi se što pre rešila prostora koji je godinama u njenom vlasništvu, ona je angažovala agenciju kojoj je poverila posredovanje jer zbog brojnih poslovnih obaveza pevačica ne stiže ni da se javi na telefon, a kamoli da se bavi prodajom.

- Prodajemo kompletno, kvalitetno renoviran dvosoban stan u neposrednoj blizini Ateljea 212. Zgrada ima sopstveni parking. Idealan kako za stanovanje, tako za poslovni prostor ili kao investicija za dnevno izdavanje. Retko u ponudi i za svaku preporuku - piše na profilu jedne agencije za nekretnine u opisu fotografija enterijera.

Poslednjih dana na internetu pojavilo se nekoliko zainteresovanih osoba, koje su postavljale pitanja i dobijale odgovore od zaposlenih u firmi. Ko zna, možda se pevačici posreći pa ga uskoro i proda.

foto: Kurir

Prema našim saznanjima, u stanu u opštini Stari grad dugo je živeo pevačin sin Severin sa porodicom. Indirin naslednik nedavno se iselio iz njega jer mu je ona kupila novi i veći stan u najelitnijem delu Novog Beograda, pa je ovaj sada višak.

- Radićeva poseduje više nekretnina, ali nikada se javno nije hvalila šta sve ima. Pametno je ulagala svaki zarađeni dinar i samim tim obezbedila sebe, ali i svoju porodicu. Ona smatra da ima dovoljno za sve i da bi stan trebalo što pre prodati, u suprotnom bi bila u trošku za komunalije i održavanje. Nema nameru da ga izdaje jer se time ranije nije bavila, zato želi da ga se što pre reši, a i od njega uzme novac koji će joj svakako dobro doći - otkriva naš izvor. Pozvali smo Indiru za komentar, ali nije se javljala na naše pozive do zaključenja ovog broja.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Marija Dejanović, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja