Najnovije vesti

POLICIJA UPADA U ZADRUGU! 3 UČESNICE ISPITAĆE ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE! Sprema se haos u rijalitiju! Vode ih na informativni razgovor! Evo koje devojke su na LISTI!
Foto: Youtube printscreen

istraga

POLICIJA UPADA U ZADRUGU! 3 UČESNICE ISPITAĆE ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE! Sprema se haos u rijalitiju! Vode ih na informativni razgovor! Evo koje devojke su na LISTI!

Rijaliti

Ana Korać, Sanja Stanković i Mina Vrbaški navodno biće izvedene iz "Zadruge" i saslušane u policiji zbog afere "Elitna prostitucija" i hapšenja najvećeg balkanskog makroa Mihajla Maksimovića.

 

S obzirom na to da su starlete pomenule Maksimovića dok su se u "Zadruzi" svađale oko toga koja od njih uzima novac za seks, policija je odlučila da ih ispita šta sve znaju o njemu.

 

Na toj listi ima šest poznatih učesnica rijalitija. Za sada je samo poznato da će zbog ovog slučaja navodno Ana, Sanja i Mina najverovatnije biti izvedene iz "Zadruge" na saslušanje.

 

foto: Printscreen

 

Da podsetimo, učesnica rijalitija „Zadruga“ Sanja Stanković glavna je prostitutka uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se sumnjiči za trgovinu ljudima, saznaje Kurir.

 

Izvor Kurira iz istrage otkriva da su Sanjine fotografije pronađene u laptopu koji je policija zaplenila u njegovom stanu prilikom hapšenja.

 

- Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog devojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cena joj je od 250 do 500 evra za sat - otkriva izvor.

 

 

 

Kurir.rs/informer

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...