Najnovije vesti

SKUPO ĆE JE KOŠTATI ZADRUGA! MITROVA PO IZLASKU IZ RIJALITIJA OSTAJE BEZ IČEGA: Siniša zavrće slavinu Dragani! Umesto 2.000, dobijaće 300 evra! (FOTO)
Foto: Prinstcreen

OSVETA

SKUPO ĆE JE KOŠTATI ZADRUGA! MITROVA PO IZLASKU IZ RIJALITIJA OSTAJE BEZ IČEGA: Siniša zavrće slavinu Dragani! Umesto 2.000, dobijaće 300 evra! (FOTO)

Rijaliti

Muž Dragane Mitar Siniša Dragutinović smislio je način kako da otera svoju suprugu od sebe a da joj ne traži razvod! Biznismen je odlučio da svojoj supruzi po izlasku iz "Zadruge" zavrne slavinu, zbog čega će sama poželeti da ode!

foto: Printscreen/Facebook

Brak bivše "modelsice" često se pominje u rijalitiju, naročito otkako je ona priznala da je varala muža. Sve je zabiberio njen ljubavnik Pavle Jovanović kad je ušao u "Zadrugu", ali i Draganino flertovanje s Nenadom Aleksićem Ša i Lazarom Jeremićem.

foto: Printscreen RTV Pink

Njen suprug je, nakon prvobitnog šoka i svega što je čuo o njenim prevarama, odlučio da joj vrati milo za drago i spremio joj je osvetu.

foto: Printscreen

- Siniša nije nimalo naivan, a mogu vam reći i da ne pati zbog Dragane. Čovek ima novu devojku i srećan je s njom, ona se uselila u njegovu kuću, a on jedva čeka da mu žena izađe iz rijalitija da ih upozna - počinje naš izvor blizak Dragutinoviću i otkriva njegov pakleni plan.

foto: Printscreen/Ami G

- Siniša neće da se bavi razvodom i da angažuje advokate, već će naterati Draganu da to uradi. Ima da joj preseče sve izvore prihoda koje je imala od njega, pa će sama da pobegne. Već je prijateljima ispričao da planira da je po izlasku primi u kuću, ali pod drugačijim uslovima. Umesto 2.000 evra mesečno, koliko je do sada dobijala od njega za svoje troškove, sada će dobijati 300.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚘

A post shared by 🍸Dragana Mitar (@dragana_mitar) on

Daće joj i neka skromnija kola, plaćaće joj gorivo i nedeljno će joj puniti frižider. Ipak, Dragana neće više imati njegovu karticu za šoping i neće je voditi na putovanja kao do sada. Ima da pobegne čim shvati šta joj se desilo - kaže naš izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😊

A post shared by 🍸Dragana Mitar (@dragana_mitar) on

Inače, Dragana je više puta isticala da je finansijski zavisna od supruga, budući da je nezaposlena. Njih dvoje imaju sina, o kome se sada brine Siniša.

 

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Instagram 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...