GLEDALI SU SE I SMEŠKALI U KREVETU: Mina pričala o vratolomijama sa bivšim dečkom, a Pavle se u UVO PRETVORIO! (FOTO)
Foto: Printscreen YT

fali joj

GLEDALI SU SE I SMEŠKALI U KREVETU: Mina pričala o vratolomijama sa bivšim dečkom, a Pavle se u UVO PRETVORIO! (FOTO)

Rijaliti -

Mina Vrbaški razgovarala je sa svojim cimerom Pavlom Jovanovićem o svom bivšem dečku Nemanji Đeriću Đeksonu, sa kojim je u prošloj sezoni "Zaduge" imala burnu ljubavnu vezu.

- Nedostaje mi ta konjina, majke mi. Konjina jedna - priznala je Mina, a Pavle se složio sa njom da je Nemanja okej momak.

Mina je Pavlu otkrila da se Đeksonom upoznala pre oko dve godine na jednom nastupu, te da se tada nisu ni gledali ni pričali, a posle njihove burne veze isplivao je snimak koji je ona snimila i objavila na Instagramu, a na kojem je Đekson slučajno uleteo u kadar, i ne znajući da se snima.

- Posle prve sezone svi mi šalju taj snimak, i kao dok se nisu poznavali i tad su se družili. Ja rekoh šta?! Sa tim konjinom sam bila! - pričala je Vrbaški.

foto: Printscreen YT

Jovanović, međutim, nije mogao da poveže šta je to što se devojkama dopada kod Đeksona, pa mu je čak pogrdnim imenima nazvao pojedine delove tela.

- Ja ne mogu da shvatim šta vide na Đeksonu, ne mogu da ukapiram šta vide na čoveku koji je kao grana, nosat - čudio se Pavle.

- Ima toliku harizmu. Ima nešto. Ja njega obožavam! I danas... Ja njega kad vidim, ne znam... To je nešto toliko bolesno što sam imala sa njim, ne znam... Đekson je unikat! - pričala je iskreno i usplahireno najmlađa učesnica rijalitija o svom bivšem dečku, ne skidajući osmeh sa lica.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja