Najnovije vesti

SANJA JE MIHAJLOVA MILJENICA, A DA BI IZGLEDALA KAO BARBIKA POTROŠILA JE 20.000 EVRA: Evo šta je glavna vatrena plavuša iz kataloga NA SEBI SVE PROMENILA!
Foto: Dragana Udovičić

puno košta

SANJA JE MIHAJLOVA MILJENICA, A DA BI IZGLEDALA KAO BARBIKA POTROŠILA JE 20.000 EVRA: Evo šta je glavna vatrena plavuša iz kataloga NA SEBI SVE PROMENILA!

Rijaliti

Afera elitne prostitutke danima trese Srbiju, a nakon hapšenja glavnog markoa Mihajla Maksimovića, odmotava se klupko navodnih zatvorenih krugova bluda i razvrata, sa basnoslovnim zaradama, neverovatnim prohtevima, tonama silikona i sve to obavijeno lažnim sjajem i moralom. Nakon nađenog kataloga, devojke koje su se bavile najstarijim zanatom postaju poznate javnosti, a načini na koji zarađuju ogromne svote novca isplivao je na videlo. 

 

Jedna od najplaćenijih, sa navodno cenom po satu i do 500 evra, je trenutna učesnica rijalitija "Zadruga 2", vatrena plavuša, Sanja Stanković.

 

 

Sanja Stanković, čije ime se poslednjih dana pominje i u aferi "elitna prostitucija", najpre je uvećala grudi, usne i jagodice i smanjila nos, a zatim je podigla kapke, stavila botoks na čelo, istetovirala obrve i nadogradila trepavice, i za sve to potrošila 20.000 evra.

 

Sanja je želela da izgleda poput lutke Barbike, a grudi je uvećala u Istanbulu kod jednog od najboljih svetskih plastičara, turskog hirurga S. J. kojeg joj je preporučila Ana Korać.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on

Kurir.rs, Informer / Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...