SA SVAKIM KUBIKOM SILIKONA RASLA JOJ JE CENA: Sanja važi za jednu od najplaćenijih prostitutki, a ovo je starletin izgled PRE INTERVENCIJA! (FOTO)
Foto: Printscreen

prepumpana

SA SVAKIM KUBIKOM SILIKONA RASLA JOJ JE CENA: Sanja važi za jednu od najplaćenijih prostitutki, a ovo je starletin izgled PRE INTERVENCIJA! (FOTO)

Rijaliti -

Starleta Sanja Stanković glasi za najskuplju prostitutku makroa iz Šapca, a za sat vremena imućni klijenti izdvajaju i do 500 evra.

foto: Printscreen

Pre nego što se oprobala kao manekenka, Sanja Stanković morala je dosta novca da uloži da bi dobila izgled kakav danas ima. Sa svakim kubikom silikona rasla je i njena cena po satu u poslu kojim se bavila.

Kako kažu oni koji je poznaju, Sanja je sve pare koje je zaradila dala plastičnom hirurgu. Ona je za korekcije na svom telu i licu potrošila oko 8.000 evra.

foto: Printscreen Instagram

Bez silikona u grudima, jagodicama i usnama, kao i bez podignutih obrva i drugačijeg nosa, Stankovićeva ne liči na devojku koja je osvojila srce Jovane Tomić Matore u "Zadruzi".

foto: Pritnscreen Instagram

- Čim je skupila novac, Sanja je posetila plastičnog hirurga koji je od nje napravio pravu lepoticu. Za podizanje obrva dala je oko 700 evra, za povećanje grudi, usana i jagodica oko 4.500, a radila je i stanjivanje nosa, koje košta 2.500. Sve ukupno, za lepši izgled Stankovićeva je izdvojila oko 8.000 evra - navodi naš izvor blizak zadrugarki.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, I.E. / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track