BESNA KAO RIS

MIKIJEVA BIVŠA SE SUKOBILA SA SADAŠNJOM! NADEŽDA OTKRILA KAKO JU JE SUZANA IZDALA: Đuričić je bio intiman sa Perovićevom, a evo gde sve! (VIDEO)

Rijaliti -

Bivša devojka Mikija Đuričića, Nadežda Biljić otkrila je svima da su Miki i Suzana imali intimne odnose pred kamerama, iako Perovićeva to nikako ne želi da prizna.

Nadežda je ustala i za Crnim stolom opisala šta se sve dešavalo i pritom bila vidno iznervirana.

foto: Printscreen

"Prvi su imali u donjem kupatilu, drugi je bio u garderoberu gde ja držim stvari kod vrata gde kamera ne dopire. Ja sam ta koja je plakala toj ženi na ramenu, a ona je njemu sela na ku.ac tri dana pošto sam ja izašla odavde. Ja sam ovde najveća ku.vetina. Je.o me nije samo onaj ko me nije pitao", počela je Nadežda, a onda dodala:

"Što se tiče veze Suzane i Mikija to je takva lakrdija. Ja sam napolju prošla katastrofu zbog njihove veze. Ja sam se sa tim čovekom je.ala na Uskrs i ja sam ustala i rekla. Mene kad su pitali ja sam rekla da sam imala seks sa Tomom i sa Banetom. Šta je teško to reći? Kakve tajne, kakvi ku.ci? Ovde se šetaju golih guz.ca, pi.ke im vire. Ja ću ovde sve da priznam, pa makar bila i najveća ku.va. Muka mi je više da ovo slušam."

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja