Najnovije vesti

VESNA RIVAS DOSAD JE KRILA TUŽNU ŽIVOTNU PRIČU: Kada je imala 14 godina pokrala je roditelje, pobegla od kuće, a onda se umešala POLICIJA!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORENO

VESNA RIVAS DOSAD JE KRILA TUŽNU ŽIVOTNU PRIČU: Kada je imala 14 godina pokrala je roditelje, pobegla od kuće, a onda se umešala POLICIJA!

Rijaliti

Vesna Rivas odlučila je da pred kamerama ispriča kako je kao maloletnica ukrala pare i pobegla od kuće.

 

Taj momenat je na nju ostavio pečat za ceo život, a imala je između 14 i 15 godina.

 

foto: Pritnscreen Happy

"Mama proda njivu, kupi tati kola. Sve što zaradi išlo je tati. Dobijemo mi stan. Morali smo zbog tatine bolesti da se preselimo par godina u Železnik. Sve se oprema kako Nidža hoće, samo meni sobe nema. Ja čekam par meseci, godinu... Mama ispunjava tatine želje i na kraju se skupljaju pare za vikendicu. Ja kažem "Kad ću ja dobiti sobu", počela je Vesna svoju ispovest.

 

"Ja ti ukradem lepo pare jednu noć. To je bilo kao sad recimo 2.500, 3.000 evra, pobegnem ti ja od kuće sa drugaricama. Sednem u voz, odem za Skoplje. Iz Skoplja se prebacim u Ohrid, jer smo bili par meseci pre toga na ekskurziji, a ta jedna drugarica ima rođake tamo u Ohridu i mi ti lepo trošimo pare. Ovi raspisali poternicu, tad bila stara Jugoslavija, sve se to zna. Našli me, došao tat po mene, juri me da se vratim, moli me. Vratim se ja za Beograd. Međutim, ostalo mi još para, ostale mi stvari u Ohridu. Teča pokojni hoće da me ubije od batina, zaseda kućni savet "Šta je moliš, sta si fin. Prebij je, ubij je od batina". Vidim ja i dalje se priča o vikendici, nema moje sobe. Treći dan ti ja opet pobegnem", izjavila je ona i nastavila:

 

foto: Happy screenshot

"Opet ja na voz i opet pobegnem za Ohrid. Potrošimo mi sve te pare do kraja, dolazi opet tata, poternica za mnom, hapse me tamo. Inspektor mi zavuko tri dandare, pamtiću ih do kraja života. Od tad kreće moj prkos.Uhapse me tamo, sprovode me. Neće tata ni da priča sa mnom. Dovela me policija u stanicu ovde u Beogradu. Tata i mama došli i pitaju ih "Jel je vodite kući", a mama puna sebe kaže: "Ne, ne. U Zvečansku u dom. Neka vidi kako žive deca koja nemaju sve što ona ima". Bace oni mene u dom i ja 15 dana u Zvečanskoj. Svaki dan oni dolaze u dom kod psihologa, a ja postavljam samo jedno pitanje: "Jel si ti donela cigarete za moje drugare, jel si donela neki slatkiš? Neću kući", okrenem se i odem. I tako 15 dana. 15. dan ona plače, ne zna šta će sa mnom. Povede ona mene posle 15 dana, kao druge ćemo metode. Međutim, u tim drugim metodama opet je tata bio bitniji."

 

foto: Printscreen/TV Happy

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...