Najnovije vesti

EVO ŠTA SE STVARNO DESILO SA STANIJOM I FILIPOM POSLE FARME! Starleta priznanjem šokirala javnost: Posle ove veze JEDVA SE POVRATILA!
Foto: Printscreen

ISPLIVALA ISTINA

EVO ŠTA SE STVARNO DESILO SA STANIJOM I FILIPOM POSLE FARME! Starleta priznanjem šokirala javnost: Posle ove veze JEDVA SE POVRATILA!

Rijaliti

Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić zapričale su se posle "Zadrugovizije", kada je starleta svojoj drugarici objasnila kakvo je generalno njeno rijaliti iskustvo. Kao što je poznato, "Zadruga 2" nije prvi rijaliti šou u kojem zgodna crnka učestvuje. Takođe, jednom prilikom ponela je i rijaliti pobedu.

Po jednom je, međutim, mnogi i danas dobro pamte - u pitanj uje veza sa Kristijanom Golubovićem, kao i Filipom Panajotovićem, sa kojim je raskid jako teško podnela.

"Tada sam mnogo plakala i rekla sam da više neću da pogledam nijedan snimak", rekla je Stanija Marijani.

Iako su mnogi mislili da je u pitanju marketing, starleta je nekoliko godina od tog događaja priznala da uopšte nije bilo tako.

foto: Printscreen

Stanija i Marijana takođe su se dogovorile i da nastupaju zajedno pošto napuste rijaliti. Sve što ju je starleta zamolila bilo je da ne bude sujetna. Naime, ona je imala loša iskustva sa, kako kaže, velikim pevačima koji bi je sabotirali pošto bi saznali koliko novca uzima za nastup. 

Marijana ju je uveralvala da se tak onešto neće dogoditi, pa izrazila uzbuđenje povodom budućih nastupa. 

Kurir.rs/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...