K*ESALA SE SA ARAPIMA I KINEZIMA ZA 35 €, OD 8 UJUTRU DO 8 UVEČE! Drugarica Mine Vrbaški otkrila šta je sve radila po WC klubova, a ovog REPERA je proganjala
Foto: Printscreen

OTRILA DETALJE

K*ESALA SE SA ARAPIMA I KINEZIMA ZA 35 €, OD 8 UJUTRU DO 8 UVEČE! Drugarica Mine Vrbaški otkrila šta je sve radila po WC klubova, a ovog REPERA je proganjala

Rijaliti -

Tara Simov, dugogodišnja poznanica Mine Vrbaški, odlučila je da progovori o svom starom društvu.

Naime, ona se družila sa Minom, koja je, prema njenim rečima, sve vreme želela da se "uvali" u njeno društvo. Njihovo prijateljstvo počelo je kada su imale 14 godina, da bi nakon određenog vremena, kada je Tara shvatila kakva je Mina, prekinula svaki kontakt.

"Želela je po svaku cenu da sedi u mom separeu, to je njoj bila fantazija u tom trenutku. Tražila je 50 evra za taksi kako bi se vratila u Inđiju, iako me je tada poznavala samo nekoliko sati", ispričala je Tara.

"Mina je dovodila Arape i Kineze u jedan beogradski hotel i sa njima se kr*sala za 35 evra, radila je od osam ujutru do osam uveče. Nisam mogla da verujem na šta je sve devojka spremna. Orgijali su i dan i noć, a njoj je sve to bilo normalno", kaže bivša drugarica.

foto: Printscreen

"Mina je u WC-u kluba tražila 35 za s*ksualne usluge, to su mi pričali momci koji je poznaju. Zamislite vi tu scenu da je j*bu u usranom toaletu?! Ona je bila i sa reperom Gazda Pajom, bukvalno ga je proganjala. Želela je po svaku cenu da bude u njegovom spotu, dr*lja je da nema dalje, šta da vam kažem", završila je priču Tara Simova.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja