ZOLINA MAMA ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG MILJANJE:  Molila je i kumila sina da izađe iz Zadruge kad je čula JEZIVE pretnje!
Foto: Printscreen

Potreslo ju je to što je Miljana udarala ZolU

ZOLINA MAMA ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG MILJANJE: Molila je i kumila sina da izađe iz Zadruge kad je čula JEZIVE pretnje!

Rijaliti -

Miljana Kulić diskvalifikovana je zbog agresivnog ponašanja prema Jovani Tomić kojoj je nanela povrede. Upućivala mu je i strašne pretnje ubistvom, a zadrugar je ostao stanju straha.

Čolićev bliski prijatelj je prokomentarisao celokupnu situaciju. On je ispričao kako je protekao susret Čolićeve mame Bose i Miljane u Derventi, ali je objasnio i kako je posle došlo do Kulićkinog lošeg odnosa s nesuđenom svekrvom.

"U Derventi je sve bilo normalno. Kasnije je tek ispao problem, kad su se Miljana i Zola vratili u Niš. Majka je pitala Zolu gde je Miljana, on je rekao da je otišla da se kocka i onda je ona napisala: "Kakva je to majka, kako može da ostavi dete i otići da se kocka?!" Miljana je to pročitala, naljutila se i izvređala Zolinu majku", rekao je Boban, pa dodao da je Lazareva mama uplašena za sina jer je gledala kako ga Kulićeva udara i maltretira.

"Doživela je šok i završila u bolnici. Potreslo ju je to što je Miljana udarala Zolu. Molila me je da ga izvučem iz "Zadruge" - ispričao nam je Majstorović.

Podsetimo, nakon Miljanine diskvalifikacije Zola je u razgovoru s Ognjenom Amidžićem rekao da se oseća bezbednije otkad Kulićeva nije tu, ali da ne zna šta ga čeka napolju.

"Biće ti kičma polomljena! A tebe će, čim budeš izašao iz "Zadruge", na prvom nastupu, kunem ti se u Željka, dabogda ga sahranila ako tako ne bude, ne budeš li spremio novac koji si mi dužan - 9.500. Imaš vremena dok ne izađeš. To da znaš, da se obratiš svom emancipovanom menadžeru, je l' ti jasno? Novac da mi vratiš! U Željka ti se kunem, ostaćeš bez ičega. Sve će ti biti zapaljeno. Ne znaš s kim imaš posla. Tijanin momak je ubio dečka zbog Tijane. Da ubije još jednog, boli ga du*e, biće ti ubijena i majka, bićeš ubijen i ti", govorila je Miljana na snimku.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja