SRAMOTA ME JE ZEMLJE SRBIJE I ŠTO ŽIVIM U NJOJ! Miljana Kulić JEZIVO pretila Zoli, popila šut-kartu, preti joj ZATVOR, a evo kako Nišlijka na sve to REAGUJE!  (VIDEO)
Foto: Printscreen

dISKVALIFIKOVANA

SRAMOTA ME JE ZEMLJE SRBIJE I ŠTO ŽIVIM U NJOJ! Miljana Kulić JEZIVO pretila Zoli, popila šut-kartu, preti joj ZATVOR, a evo kako Nišlijka na sve to REAGUJE! (VIDEO)

Stars -

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija Zadruga posle fizičkog napada na Jovanu Tomić Matoru!

Nakon odluke Velikog šefa, svi Kulići su napustili imanje u Šimanovcima, a Miljana se od tada nije oglašavala. Jedino je izbrisala sve slike sa bivšim dečkom Zolom na Instagramu.

Ipak, jutros je iznenadila sve objava Miljane Kulić na njenom Instagramu. Diskvalifikovana učesnica je objavila svoju fotografiju sa poslednje Zadrugovozije. Odjednom je stiglo bezbroj komentara, nekih uvredljivih, ali i onih pohvalnih.

"Sramota me je zemlje Srbije i što živim u njoj, ovome više nema kraja...", bilo je baš surovih komentara, a Kulićeva ih ne briše.

"Bolje da je punija nego prostitutka ili lejzbejka... Miksi kraljice mi te ipak volimo takvu kakva i jesi! Bolje da je punija nego prostitutka...Miksi kraljice mi te ipak volimo takvu kakva i jesi!", pisali si Miljanini fanovi...

Podsetimo, advokat je istakao da ukoliko Zola odluči da prijavi Miljanu zbog nasilja, ona bi mogla da završi iza rešetaka.

❣️

Објава коју дели MILJANA KULIĆ OFFICIAL (@miljana_kulic_) дана

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track