MILJANA KULIĆ ĆE ZAVRŠITI U ZATVORU? Pretila je bivšem dečku UBISTVOM, a evo kolika KAZNA joj sledi!
Foto: Printscreen

UŽAS!

MILJANA KULIĆ ĆE ZAVRŠITI U ZATVORU? Pretila je bivšem dečku UBISTVOM, a evo kolika KAZNA joj sledi!

Stars -

Miljana Kulić pretila je svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli da će ga ubiti dečko njene sestre, kao i njegovu majku, a sada se povodom toga oglasio advokat Stefan Jokić.

Advokat je rekao da ukoliko se osoba izložena pretnjama i nasilju oseća ugroženo, postoje uslovi za podnošenje prijave. Ukoliko Lazar Čolić podnese tužbu prijavu protiv Miljane Kulić, ona može dobiti ogromnu kaznu.

foto: Printscreen

"Za ugrožavanje nečije sigurnosti kazna može biti novčana ili do godinu dana zatvora", izjavio je adokvat i dodao da u ovom slučaju, gde su pretnje bile pred kamerama, mora da reaguje javni tužilac.

"Javni tužilac po službenoj dužnosti treba da pokrene postupak protiv lica koje ugrožava tuđu sigurnost. Istakao sam da sve zavisi od subjektivnog osećaja žrtve pretnji. Ukoliko on strahuje ili se oseća ugroženo, onda tu postoje elementi za reagovanje. U našoj zemlji postoje institucije kojima se može obratiti i koje će shodno tome reagovati", kaže Jokić.

foto: Printscreen

On ističe da je u ovakvim situacijama od izuzetne važnosti i faktor - ko je uputio pretnju ugroženom licu. Ukoliko uzmemo u obzir da se psihičko zdravlje Miljane Kulić uvek dovodilo u pitanje, njenim postupcima se mora pristupiti na drugačiji način.

foto: Printscreen

Kurir.rs/SrbijaDanas/V.J, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track