MIKI SE ZBOG SUZANE NA ŠTAKAMA VRATIO U RIJALITI! Ali sa sobom nije doneo dobre vesti: Naležao se pa odmoran RAZVEZAO JEZIK kao nikad pre!
Foto: Printscreen

SVI ZANEMELI

MIKI SE ZBOG SUZANE NA ŠTAKAMA VRATIO U RIJALITI! Ali sa sobom nije doneo dobre vesti: Naležao se pa odmoran RAZVEZAO JEZIK kao nikad pre!

Rijaliti -

Miki Đuričić ne krije jake emocije koje oseća prema Suzani, zbog koje je jedva čekao da se vrati u rijaliti. Sa tom željom ležao je i u bolničkoj postelji nakon saobraćajke koju je doživeo, a čim se malo stabilizovao na štakama je svoje snove i ostvario.

"Razlog zbog kojeg ulazim je za mene veliki. Ulazim zbog Suzane, jer mi mnogo nedostaje. I ja njoj, koliko vidim. Ja je razumem! Ko je ne razume - mene ne zanima da ikome objašnjavam", odbrusio je on u "Premijeri", pa nastavio: "Važno je da je ja razumem, jer je ona podnela veliku žrtvu. Rizikovala je sve, maltene ono što joj je najdraže zbog ljubavi. Mislim da ne treba niko da je osuđuje."

Kako je istakao, on se zaista čuo sa pojedinim članovima pevačicine porodice.

"Ja sam se čuo sa nekim članovima porodice. Sve normalno. Ja se nadam da će je oni razumeti i biti uz nju", izjavio je pčelar smiernim tonom, te se osvrnuo na svoje zdravstveno stanje.

"Karlica mi polako zarasta, mogu da sedim, da hodam uz pomoć štaka..." pričao je on, čekajući znak za još jedan ulazak u "Zadrugu 2".

foto: Premijera, Printscreen

U studiju, pak, sačekalo ga je veliko iznenađenje. Iako se vraća, on se neće takmičiti za glavnu nagradu.

"Moram da istaknem da Miki ulazi u 'Zadrugu', ali se neće boriti za glavnu nagradu od 50.000 evra", istakao je voditelj.

"Ovo nisam ni ja znao", dobacio je šokirani Miki, koji je i dalje samo čekao kada će ponovo zagrliti svoju Suzanu.

foto: Printscreen

Kada ga je ugledala, ona nije uspela da zadrži suze.

"Uopšte me ne zanimate! Neću vas kritikovati, neću vas komentarisati, neću vas prozivati! Briga me za rijaliti. Vratio sam se zbog moje žene!" odmah je rekao Miki.

Međutim, ubrzo zatim mnogima je i pokvario raspoloženje.

"Samo da znate, neće brzo kraj", dobacio je on, pa ih ostavio bez teksta.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track