ŠOKIRALA

ALEKSANDRA SUBOTIĆ PROGOVORILA O SVADBI SA DAVIDOM! A tek da čujete šta bi Koraćevoj dala da radi na dan venčanja: Ovo NIKO nije očekivao! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić ispričala je Bori Santani i Banetu Čolaku da, ukoliko bi nju i njenog bivšeg verenika "izvukli" za predstojeću zadrugarsku svadbu, da zapravo ne bi imala ništa protiv zadatka.

"Da je bila izvučena naša svadba, ja bih odradila taj zadatak. Ali, ne bih bila srećna. Ima ko se sa njim ljubi, ja nisam više iz te priče", rekla je Aleksandra, pa nastavila: "Da smo ja i David (Dragojević) izabrani za mladu i mladoženju, Anu bih izabrala za sestru!" dodala je kroz šalu ona.

"Meni je muškaraca preko glave. Moje emocije prema njemu su umrle, gadi mi se. Imam svoju simpatiju, a David je antipatija. Sve anti."

foto: Printscreen

Takođe, Aleksandra je dala iskren odgovor na pitanje šta bi uradila Koraćevoj da je pristala na rvanje u čokoladi, a zatim i šta bi uradila da ima dva minuta bez kamera i da može da udari šamar Ani ili Davidu, koga bi odabrala.

"Ne bih ja njoj ništa. Ona je sitna, mala... glupo bi bilo da ja sad nju... greota od Boga, što se kaže! Glupo bi bilo da ja nju nešto napadam. Gurnula bih joj glavu u čokoladu. Za ovo niste normalni... David? Dobio bi pesnicu u glavu, ali ja moram da budem dama!" istakla je Subotićeva u "Amneziji", pa je od voditeljskog para dobila specijlnu želju od simpatije - pesmu "Pazi s kime spavaš" od Cece Ražnatović.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja