KULIĆEVA BI OPET U PAROVE, ALI ZA MNOGO PARA: Miljana odbila 1.500 evra nedeljno, traži 1.800!
Foto: Damir Dervišagić

Počelo cenkanje

KULIĆEVA BI OPET U PAROVE, ALI ZA MNOGO PARA: Miljana odbila 1.500 evra nedeljno, traži 1.800!

Rijaliti -

Miljana Kulić opet bi da uđe u rijaliti, ovaj put u "Parove", ali joj honorar od 1.500 evra ne odgovara, pa još pregovara s produkcijom o učešću u osmoj sezoni, otkriva Kurir.

Popularna Nišlijka stekla je dosta obožavalaca dok je bila takmičarka "Zadruge" u prethodne dve godine i red je, kako ona smatra, da sada to dobro naplati. Plata od 6.000 evra mesečno u Srbiji je nezamisliva za barem 95 odsto građana, ali ne i za Kulićevu, koja očigledno smatra da ima posebne vrednosti. Zato je od produkcije "srećne televizije" tražila da joj plate 2.000 za nedelju dana, a onda je spustila zahtev na 1.800.

foto: Printscreen/Instagram

- Kad smo pozvali Miljanu, ona nam je prvo rekla da želi da se odmori i da dobro razmisli hoće li uopšte više učestvovati u rijaliti programu, ali već nakon nekoliko dana je pristala. Međutim, nije želela da potpiše ugovor po kojem bi dobijala 1.500 evra nedeljno jer joj je to malo. Tražila je honorar od 2.000, odnosno 8.000 mesečno, na šta mi nismo pristali. Onda je ona smanjila na 1.800, s tim da joj isplaćujemo unapred za mesec dana kako bi bila sigurna da neće biti kažnjavana ili diskvalifikovana, i o tome još uvek pregovaramo. Trenutno je najveći problem taj što bi s Miljanom u "Parove" ušao i njen jednogodišnji sin Željko, pa je potrebno obezbediti dodatne uslove za njegov boravak, poput posebnih prostorija koje se ne snimaju i koje će biti izolovane od buke, zatim osoblje koje bi vodilo računa o njemu dok je Miljana u programu i drugo - kaže naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

Postoji i opcija da u osmu sezonu "Parova" uđe Miljanina majka Marija Kulić, koja je tražila da u tom slučaju u vili ne bude njen nesuđeni zet Ivan Marinković.

foto: Printscreen

- I Mariji smo ponudili 1.500 evra i ona je pristala. Ali tražila je da ne učestvuje Ivan, s kojim Miljana ima dete, jer ne može očima da ga gleda. Sigurna je da bi se s njim stalno svađala i da bi to u jednom momentu eskaliralo, pa neće da se izlaže riziku.

foto: Printscreen

Stav produkcije je da ne pristaje na takvo uslovljavanje, mada, videćemo još šta će biti. To je rijaliti i sve karte su na stolu. Vrlo lako se može desiti da u narednoj sezoni na ekranu, u jednom kadru, vidimo Mariju, Ivana i njegovu sadašnju devojku Jelenu Ilić, a možda i Miljanu i njenog doskorašnjeg verenika Lazara Čolića Zolu - završava naš izvor.

Plaćena više od ministara Ukupno zaradila 70.000 evra!

Ako postane takmičar osme sezone "Parova", biće to Miljani sedmi put da učestvuje u rijaliti programu. Ona je najpre bila takmičarka šoua "Maldivi" 2015. godine, a zatim i u četvrtoj, petoj i šestoj sezoni "Parova". Posle svađe s produkcijom Hepi TV, prelazi u Pinkovo jato i bila je jedan od favorita za pobedu u prvoj i drugoj "Zadruzi".

foto: Printscreen Instagram

Ukupno je od rijaliti programa zaradila oko 70.000 evra. Ta svota bila bi mnogo veća, s obzirom na to da je trebalo da dobije 100.000 za učešće u "Zadruzi 2", da nije ostala bez novca zbog diskvalifikacije. Iz ovog proizlazi da je Kulićeva za prethodne četiri godine imala prosečno oko 1.450 evra zarade mesečno.

Od progoniteljke pevača do rijaliti zvezde Uživo zatrudnela, verila se, svađala, tukla...

Malo je prostora da nabrojimo sve Miljanine skandale i ispade pred kamerama u prethodne četiri godine, bilo ih je bezbroj. Oni o kojima se još priča su iz aktuelne "Zadruge", gde je upoznala Lazara Čolića Zolu, s kojim se smuvala, verila i zakazala svadbu. Onda su se posvađali na krv i nož, postali najveći neprijatelji, a gledaoci su mogli da vide i njihovu tuču u šouu.

foto: Pritnscreen

Svakako, Kulićkina prva ljubav u rijalitiju bio je Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan, s kojim je u "Parovima" ostala u drugom stanju. Pre nego što je rodila sina Željka u julu 2018, njih dvoje su se posvađali i od tada nemaju kontakt. Ne treba zaboraviti ni to da je Miljana prva koja je kao trudnica učestvovala u rijalitiju, kao i činjenicu da je na televiziju dospela kao progoniteljka poznatih ličnosti, posebno muškog dela "Zvezda Granda", a da je u međuvremenu postala slavnija od svih njih.

Kurir.rs / Ivan Ercegovčević/ foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track