SLOBA NAŠAO DEVOJKU, A KIJA ODMAH PRIZNALA ŠTA VOLI DA JOJ MUŠKARCI RADE: Kockareva ne časi časa, zadala bivšem KONTRAUDARAC!
Foto: Printskrin/Instagram

munjevitom brzinom

SLOBA NAŠAO DEVOJKU, A KIJA ODMAH PRIZNALA ŠTA VOLI DA JOJ MUŠKARCI RADE: Kockareva ne časi časa, zadala bivšem KONTRAUDARAC!

Stars -

Kristina Kija Kockar priznala je da voli kada je muškarci zavode, ali i da bi radije prihvatila poziv za večeru, nego samo piće. U obrazloženju, pevačica se pohvalila da bi u kuhinji mogla da napravi šta god, iako nikada nije nešto imala vremena da kuva.

- Ja sam dobra kuvarica. Ne kuvam puno i nikad nisam kuvala i nisam nešto imala vremena, ali i radila sam, upravo da ne bi morala da kuvam. Ali da mi daš bilo šta da napravim, znala bih. Volim da i mene zavode time što će me pozvati na večeru, ne volim da me pozovu na piće, jer bolje razmišljam punog stomaka. Jer i muškarci i mi žene volimo da smo siti i verujem da to ide dvosmerno -pohvalila je samu sebe Kockareva u emisiji "Premijera".

Podsetimo, Sloba Radanović je konačno priznao da je našao "simpatiju", sa kojom je čak i svoj rođendan proslavio, ali i dobio poklon koji će ga celog života podsećati na nju. Pevač je bio misteriozan, ali su fanovi odmah shvatili da je zaljubljen.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs / Foto: Printskrin/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja