SRAMOTA

ALEKSANDRINO DETE UPOREDILA JE SA KEROM, A ONDA SE KLELA U POKOJNOG OCA I LAGALA? Šokantan dokaz da Koraćeva PROSIPA NEISTINE KAKO ZINE: Isplivao snimak! (VIDEO)

Rijaliti -

Ubrzo nakon što je Aleksandra Subotić bila diskvalifikovana iz rijalitija, njen verenik David Dragojević započeo je vezu sa Anom Korać. Kada se temperamentna crnka vratila u Belu kuću, na jedvite jade izmamila je običan pozdrav od bivšeg, koji je uporno poricao da ju je prevario. On je tvrdio da je prvo raskinuo vezu, pa tek onda otpočeo drugu, međutim malo koga je ubedio.

Sa druge strane, njegova nova devojka jednom prilikom Aleksandrinu ćerku Magdalenu uporedila je sa svojim kućnim ljubimcem, psom Hugom, a zatim oštro poricala da se to ikada dogodilo. Izgleda da je zaboravila da su kamere uvek uključene, kao i da vatreni fanovi skoro bez odmora prate dogodovštine sa imanja u Šimanovcima.

U to vreme, Magdalenu je čuvala Davidova majka, u porodičnom domu u Veterniku.

"Hugo je u Veterniku, zbog socijalne službe", rekla je svojevremeno Koraćeva, pa se žestoko raspravljala sa Mikijem Đuričićem koji ju je osudio zbog izgovorenog.

foto: Printscreen

Tada, Ana se zaklela u oca, te nastavila da ubeđuje pčelara da tako nešto nije rekla. Čim se dokaz našao u javnosti, počela je loše "da se kotira" i naprosto gubi u igri za pobedu u rijalitiju.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track