ZNALA SAM DA SU SE K*ESALI!  Sanja Stanković otkrila da je Sloba VARAO Kiju sa Koraćevom, a onda progovorila o prostituciji i NAJVEĆEM MAKROU U SRBIJI!
Foto: Printscreen

Bez dlake na jeziku

ZNALA SAM DA SU SE K*ESALI! Sanja Stanković otkrila da je Sloba VARAO Kiju sa Koraćevom, a onda progovorila o prostituciji i NAJVEĆEM MAKROU U SRBIJI!

Rijaliti -

Sanja Stanković, pošto ja napustila "Zadrugu", iznela mišljenje o tome ko će pobediti i ko su joj favoriti. Progovorila je i o temi o kojoj se mesecima pisalo, između ostalog i o aferi "prostitucija" u koju je ona direktno bila umešana.

"Nisam videla, ali su mi prijatelji reki šta se pisalo i dešavalo. Na sve to neću davati ja komentare, već moji advokati. Ja ne poznajem nikoga od tih ljudi i nisam upućena ni u šta oko svega toga što se dešavalo dok sam bila unutra. Učinjena mi je velika nepravda i to je sve ono što imam da izjavim povodom te afere", rekla je sada već bivša zadrugarka.

foto: Printscreen

Sanja je izjavila da nikoga ne smetra dostojnim pobede, jer tamo nema pobednika. Ipak, izdvojila je Aleksu Savića kao jednog od svojih favorita.

Sanja je uputila i kritiku još uvek aktuelnoj učesnici rijalitija, Ani Korać, izjavljujući da joj se njen način učešća nikako ne dopada.

"Trebalo je ostati cvetić i mislim da je pogrešila svaki put kad je skočila da vređa Aleksandru Subotić, ali mislim da je na sve to David uticao, svesno ili nesvesno. Davidova veza sa Anom i Aleksandrom je bukvano kopija. Ali kad Ana bude udarila glavom o zid, biću svakako uz nju kao prijatelj", rekla je Sanja.

foto: Printscreen

Iako joj nisu favoriti, Sanja je za medije otkrila ko ima najveću šansu za pobedu.

"Na prva tri mesta vidim Lunu, Aleksandru i Staniju, jer sam po Zadrugovizijama to videla i po pitanjima novinara i oko koga se tamo vrti priča. One imaju najveće šanse za pobedu, ali od njih tri mislim da Aleksandra ima najviše", rekla je ona.

Bivša zadrugarka prokomentarisala je i to što se Kija naljutila na Anu Korać, jer je bila sa Slobom Radanovićem: "Ja sam bila upućena i znala da su se kresali. Ali nisam htela da komentarišem, jer su i Ana i Kija moje prijateljice i njih dve treba da reše to što se desilo", zaključila je Sanja.

foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Telegraf/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track