ONA JE SPRDNJA ZA MENE I CELU NACIJU! KLOVN! Kija Kockar pred kraj Zadruge progovorila o Luni Đogani! OSVETILA JOJ SE ZA SVE!
Foto: Damir Dervišagić

BRUTALNO!

ONA JE SPRDNJA ZA MENE I CELU NACIJU! KLOVN! Kija Kockar pred kraj Zadruge progovorila o Luni Đogani! OSVETILA JOJ SE ZA SVE!

Rijaliti -

Kija Kockar, pobednica prve sezone Zadruge, pred sam kraj popularnog rijaliti šoua, prokomentarisala je svoju nekadašnju suparnicu Lunu Đogani koja je inače jedan od favorita.

foto: Youtube screenshot

Kija je otkrila i to da li smatra da je ova sezona uspela da nadmaši prvu.

- Ne i neće. U prvoj se desilo nešto neverovatno loše, a drugo, tu sam ja učestovala i privukla publiku koja taj format nije gledala baš iz razloga jer ni ja nisam iz tog sveta i konačno su imali nekog normalnog a ne ološe, neradnike, prostitutke... - rekla je Kockareva.

foto: Damir Dervišagić

Ona je potom otkrila i da li ima favorita u Zadruzi 2.

- Niko ne zaslužuje pobedu, kao što su neki prošle godine otišli sa kolima na osnovu svoje sramote. Tako će biti i sada. Pobeda ništa ne znači ako je zaista ne zaslužiš - zaključila je ona.

Na pitanje da li će se sresti sa Lunom i porazgovarati sa njom, Kija je rekla sledeće:

- Ne zanima me kao onda kada sam bila unutra i kad sam morala da se borim. Sada je ona za mene sprdnja. Mislim i za celu naciju. Prestalo je da me pogađa lično, gledam je kao klovna. Nekad mi bude i žao. Zaslužila je svaku paru u ovoj sezoni.

Kija je potom prokomentarisala i da li smatra da će neko moći da nadmaši popularnost sezone u kojoj je ona učestvovala.

- Videli ste moju iskrenost i jednu situaciju i proces izdaje i boli kroz šta sam ja prošla zbog dve osobe koje su gazile sve pred sobom kao i njihove porodice samo zato što sam ja bila nečija žena. A ova zadruga nas je nadmašila u količini laži i prostakluka, pogotovo jer je sporedna glumica ponovo unutra i podigla je odvratnost na viši nivo. Znam neke ljude i sve o njima i vidim kako lažu i ne trepnu. Ali po komentarima vidim da ni narod nije glup - rekla je pobednica Zadruge 1.

foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Devišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track