brutalno

OVAKO JE NIJE RIBALA NI KAD JE POŠLA ZA OŽENJENOG! Uzela je 50.000 €, a nikako DA JOJ SVANE! Evo zašto je Luna najnesrećnija pobednica rijalitija IKAD! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani iz "Zadruge 2" izašla je kao pobednica, te joj je u studiju uručen ček od 50.000 evra. Međutim, kao i prišlog puta, krhka plavuša iz rijaliti kuće izašla je kao solo devojka. Rame uz rame sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem istrpela je preko jezera Imaginarijuma, ali ni tamo je nije čekala sreća.

Kako se navodi, Luninoj majci Anabeli Atijas nimalo se nije svidela ćerkina svađa sa bišim koja se odvila pred celom Srbijom u finalnoj noći. Ona je kasnije priznala da je bila veoma razočarana jer je ponovo morala da ćuti i gleda ćerku kako se kida, te da zbog toga nije znala kako da zajedno sa njom proslavi uspeh.

foto: Printscreen, Pink

Ona je uhvaćena kako pridikuje Luni i deluje prilično potreseno u trenutku kada su se kamere isključile.

1 / 4 Foto: Printscreen, Pink

Inače, Luna je po izlasku stekla epitet nesrećne, pobednice slomljenog srca, jer je još jednom iz Bele kuće izašla sama, bez muškarca. Takođe, osim ljubavi, Luni su tokom boravka u "Zadruzi" pucala i prijateljstva. Na tankom ledu čak joj je i odnos sa Matorom i Sanjom.

foto: Sonja Spasić

Grizla je za kola i stan, sad se bacila na karijeru, borila se kao lavica i od najomraženije postala jedna od omiljenih devojaka u Srbiji, ali za ljubavnu sreću će izgleda ipak morati još malo da pričeka.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track