GAGI SE UORTAČIO SA NAJBOLJIM DRUGOM MARKA MILJKOVIĆA?! Upoznali su se u finalu, pa krenuli u provod: Imam potrebu da CELO VEČE PROVEDEM SA NJIM!
Foto: Damir Dervišagić

ovome se niko nije nadao

GAGI SE UORTAČIO SA NAJBOLJIM DRUGOM MARKA MILJKOVIĆA?! Upoznali su se u finalu, pa krenuli u provod: Imam potrebu da CELO VEČE PROVEDEM SA NJIM!

Rijaliti -

Na žurku povodom završetka "Zadruge" u jednom trenutku došao je i Gagi Đogani, ali ne u društvu bivše žene Anabele i ćerke, pobednice druge sezone, Lune Đogani.

"Da, došao sam bez Lune i Anabele, njih dve su došle zajedno, ja sam došao sa Adamovim tatom. Nisam došao sa Markovim najboljim drugom, ali sam ga prvog sreo. Imam potrebu da možda provedem celo veče sa njim, a možda i naletimo na Marka. Ja sam upoznao Markovog druga u superfinalu i ostavio mi je dobar utisak, potpuno nam je kul", bio je iskren denser.

foto: Printscreen

Inače, za razliku od Anabele koja je sa Lunom razgovarala o svemu, Gagi svojoj mezimici još nije rekao da ne razgovara sa njenom majkom.

"Luna se vraća u normalu, raspoložena je, čuo sam se danas sa njom. Nisam razgovarao sa njom po pitanju mog odnosa sa Anabelom. Ja bih voleo da se zbog dece smire strasti, da imamo odnos kao što smo ranije imali, jer sve to utiče na decu. Ne verujem da ću prići večeras Anabeli. Valjda ćemo uspeti da se pomirimo makar zbog dece", pričao je Đogani.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja