AVA I NINA BILE U ZATVORU, SLAĐU ČEKA ROBIJA! Voditeljke  s podebelim dosijeom:  ŠVERCA KOKAINA, UCENE, PRETNJE, BRUTALNE BATINE...
Foto: Aleksandra Jovanović Cile, Damir Dervišagić

Hit

AVA I NINA BILE U ZATVORU, SLAĐU ČEKA ROBIJA! Voditeljke s podebelim dosijeom: ŠVERCA KOKAINA, UCENE, PRETNJE, BRUTALNE BATINE...

Rijaliti -

Ove voditeljke rijalitija, imaju i još nešto zajedničko, krivične dosijee i boravak iza rešetaka.

foto: Nemanja Nikolić

Slađana Petrušić je pre dva dana osuđena na šest meseci zatvora u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, jer je u oktobru 2015. prebila Jelenu Golubović u rijalitiju. Time se pridružila svojim koleginicama Avi Karabatić i Nini Prlji, koje već imaju iskustva s robijom, pa će iz prve ruke moći od njih dve da čuje šta je tamo čeka.

foto: Damir Dervišagić

Starleta iz Hrvatske, koja odnedavno vodi "Upoznajte parove", postala je poznata 2009, kada su ona, njena majka Sanja Karabatić i tadašnji dečko Špiro Miličić uhapšeni zbog ucenjivanja profesora italijanskog jezika Živka Nižića iz Zadra. Utvrđeno je da je Špiro u dogovoru sa Avom i Sanjom telefonom zvao žrtvu i pretio joj da će objaviti njegove SMS poruke erotskog sadržaja koje je razmenjivao sa starletom.

Profesor je bio prinuđen da plati Miličiću dve hiljade evra, a kasnije je dobio novi ucenjivački zahtev od 7.000. On je ceo slučaj prijavio policiji, tako da je prilikom druge primopredaje novca postavljena zamka za Avu, Sanju i Špira. Uhapšeni su na autobuskoj stanici u Zadru, a Živko Nižić je u policiji priznao da mu je Karabatićeva prva poslala poruku "sviđaš mi se" i da su se kasnije dopisivali nekoliko meseci.

foto: Printscreen/Instagram

Slučaj Nine Prlje je dosta ozbiljniji. Ona je uhapšena u jednom stanu u Beogradu zbog sumnje da je sa tadašnjim dečkom Ivanom Radovićem švercovala kokain iz Dubaija, i to u vagini. Zbog toga je prozvana "beogradska mula". Provela je nekoliko meseci u pritvoru, gde je priznala krivicu, a kaznu je odležala u kućnim uslovima uz nošenje nanogice. Ona je nedavno objavila knjigu u kojoj opisuje kroz šta je sve prošla tokom boravka u pritvoru.

Jedine voditeljke "Parova" koje se ne mogu "pohvaliti" boravkom na robiji su Vesna Vukelić Vendi i Anđela Lakićević.

foto: Damir Dervišagić

Ivan Ercegovčević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track