MARINKOVIĆ JE GLAVNA ŽRTVA PAROVA! Devojka ga je krvnički tukla, a tek kad ga je Vuletić provukao kroz ruke! UŽAS!
Foto: Printscreen

NA TAPETU

MARINKOVIĆ JE GLAVNA ŽRTVA PAROVA! Devojka ga je krvnički tukla, a tek kad ga je Vuletić provukao kroz ruke! UŽAS!

Rijaliti -

Sedma sezona "Parova" je završena, a ono što je obeležilo poslednjih skoro 11 meseci uglavnom je nasilje, ponajviše nad Ivanom Marinkovićem.

Bivši muž Goce Tržan često je dobijao batine od svoje devojke Jelene Ilić, ali najgore je prošao kada ga je dohvatio Mladen Vuletić, zbog čega je završio u bolnici. Jelena je zamerala Ivanu što mnogo pije, a njihovi sukobi često su prelazili u tuče.

foto: Printscreen/YT

"Da li misliš da ću da te trpim takvog? Ako planiraš da se tako ponašaš kad izađemo odavde, možeš slobodno da se oprostiš od mene!" rekla mu je ona jednom prilikom i krenula da ga bije i grebe po licu, zbog čega je čak i krvario.

Nekoliko puta ga je Ilićeva i šamarala, a Marinković joj je ponekad vraćao istom merom, a ponekad je trpeo.

foto: Pritnscreen

Najbrutalnije batine Ivan je dobio od Mladena, koji mu je tokom jedne svađe prišao s leđa, povukao ga za vrat i počeo krvnički da ga bije i šutira. Većina ukućana solidarisala se tada s Vuletićem i krenula u šutku na Marinkovića, koji je nakon toga sav iscepan završio u bolnici. Mladen je nakon toga diskvalifikovan iz "Parova", ali ubrzo se vratio, pa je njegov cimer bio manji od makovog zrna.

Ivan je u ovoj sezoni dobio batine i od bivšeg učesnika Benjamina Spahovića, ali i Nikole Jovanovića Conje, koji važi za najmirnijeg i najpozitivnijeg učesnika rijalitija, kao i od Aleksandre Marjanović, Jovane Novakov Šmizle. Iako su Ivana neki optuživali da previše provocira, činjenica je da je u ovoj sezoni trpeo batine, pa mnogi misle da je zato trebalo da pobedi.

foto: Printscreen

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track