bez dlake na jeziku

MLADA PILATOVIĆKA OTKRILA ČARI SE*SA PRED RIJALITI KAMERAMA! Starac je tu da joj prašta grehe, a ona se ne smiruje! (KURIR TV)

Rijaliti -

Milijana Bogdanović i Milojko Božić među prvima napustili su velelepnu vilu u Zemunu u superfinalu rijalitija, iako se starac, kako je kasnije istakao, nadao mnogo boljem plasmanu.

Po izlasku, mlada Pilatovićka na iznenađenje mnogih priznala je da je sa svojim dečkom doživela vrelu akciju pred rijaliti kamerama, a onda je uporno demantovala bilo kakvu vezu s Požgajem.

"Između nas dvoje jeste bilo", rekla je sa osmehom Milijana, i dalje vidno oduševljena akcijom, pa nastavila: "Pa, desilo se!"

Milojko je potvrdio da će Milijani oprostiti Požgaja. Ona se, kako je rekao, samo "malo zatrčala", a onda se vratila kad je videla da od toga nema ništa. Takođe, on je siguran da se između njih dvoje ništa nije ni desilo.

"Da smo se držali naše ljubavi bolje bi prošli", prokomentarisao je on, siguran da bi se bolje plasirali da nije bilo Požgaja da im smeta.

foto: Printscreen Kurir TV

Milijana je, sa druge strane, sve vreme ponavljala kako nema potrebe pomninjati više Požgaja, jer se rijaliti završio.

"On više ne komunicira sa Ivanijom! Stvarno se završio rijaliti", konstatovala je ona, pa otkrila da je sada vreme za planiranje svadbe, kao i porodice sa Milojkom.

Kurir.rs/J.S/Foto: Printscreen Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja