Najnovije vesti

MLADEN VULETIĆ JEDVA DOČEKAO DA STAVI KRUNU PAROVA NA GLAVU! Pobedio Marinkovića pa likuje: A evo na šta će da pukne 30.000 €!
Foto: Happy screenshot

prezadovoljan

MLADEN VULETIĆ JEDVA DOČEKAO DA STAVI KRUNU PAROVA NA GLAVU! Pobedio Marinkovića pa likuje: A evo na šta će da pukne 30.000 €!

Rijaliti

Mladen Vuletić pobednik je sedme sezone rijaliti šoua "Parovi". Pored krune i vredne nagrade, za njega nema ništa slađe od činjenice da se borio sa Marinkovićem, pa ga i pobedio. Ivan je iz velelepne vile izašao kao drugoplasirani takmičar.

"Prezadovoljan sam. Mislim da je bilo vreme. Ovo (mi) je četvrta sezona, četvrto finale, u svakoj mi je nešto malo falilo, a ove sezone sam baš dobio tu pobedu. Zaslužio sam, 100 odsto. Osećam se fantastično! Pobediti kao ja, neko iz male sredine, u jednom velikom gradu, napraviti ovakav uspeh... stvarno sam prezadovoljan", izjavio je Mladen. 

Mladen ističe da ništa nije bilo namešteno, te da dokazi postoje da je zaista najbolji. 

"To su govorili i za šestu, petu, četvrtu... ništa od toga nema! Ništa nije dogovoreno. Kome nije jasno, imamo izvod glasačkog tela. Sve je realno, sve je istinito, svaki glas je glas 'jedan kroz jedan'! Kraj priče. Ja sam znao da sam jači od svih njih", istakao je on. 

foto: Happy screenshot

Posebno mu je drago što je pobedio Ivana koji je, inače, bio suguran da će ove sezone on sesti na tron posle Gastoza, duple krune.

"Naravno (da mi je drago) Anđela je potencirala da se mi pomirimo... ali ja se ne mirim, stvarno. Ne znam šta će biti napolju. Ako ga negde sretem ili ću ga ignorisati - ili ću ga pljunuti! Džukela je. Vređa svakog gosta, novinara, sve! Drago mi je što sam baš njega pobedio!" nije krio uzbiđenje on. 

Što se tiče osme sezone, istakao je kako je sve moguće, a onda i da nema plan na šta će tačno potrošiti nagradu od 30.000 evra. 

"Još ne razmišljam, videćemo. Imam mnogo planova. Već imam restoran... naravno, auto. Imam već, ali imam neki drugi na umu. Hoću da se posvetim sebi! Ne mogu više da idem tamo i ovamo, sa ženama..." priznao je s osmehom Mladen, napominjući da je pravo vreme da se malo smiri. 

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Alo/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...