ZADRUGA JE DEO MENE I JA PRIPADAM NJOJ! Lepi Mića nastavlja po starom: Marka sam proterao na drugi KONTINENT, a vi ostali nosite SVOJ KRST NA SVOJIM LEĐIMA!
Foto: Damir Dervišagić

bez dlake na jeziku

ZADRUGA JE DEO MENE I JA PRIPADAM NJOJ! Lepi Mića nastavlja po starom: Marka sam proterao na drugi KONTINENT, a vi ostali nosite SVOJ KRST NA SVOJIM LEĐIMA!

Rijaliti -

Lepi Mića ima namere da ponovo bude učesnik "Zadruge 3", a da li će mu se to i ostvariti ostaje da vidimo. Progovorio je i o Marku Miljkoviću, za koga tvrdi da je od njega pobegao čak na drugi kontinent, aludirajući na to da je u Egiptu.

"Ja ću da uđem u "Zadrugu 3". Voleo ili ne voleo "Zadruga" je deo mene, ja sam deo "Zadruge", to bez mene ide vrlo teško. Uz dužno poštovanje svih zadrugara, ovo će biti teška godina, biće tu borba za prestiž, za dokazivanje. Ali ovde niko nije teran da uđe, ovde su svi ušli dobrovoljno, tako da kuknjave nema. Gospodo draga, pristali ste da vam život bude javno na tacni, trpite kritike, trpite neke stvari koje privatno ne biste želeli. Isto tako, uživajte u lovorikama uspeha i popularnosti. Nosite svoj krst na leđima, da li je to dobro ili loše, to pripada vama, tako da morate se sa tim nositi. Biće žestoko, udarno, gledano, bolesno, kvalitetno", rekao je Mića.

Bivši zadrugar se zamerio sa Markom Miljkovićem, a njihova svađa se nastavila u studiju jedne emisije, kada mu je poklonio stolicu, kako je objasnio "da bi bolje uživao u intimnim odnosima sa Lunom Đogani". Sada je, ipak, rešio da stavi tačku na tu priču, pošto je Miljkovića proterao na drugi kontinent.

"Ja sam davno stavio tačku na to, međutim, taj dečko misli da je bitan, ali nebitan je. On je jedna obična budaletina, tada je pobegao iz studija, sad je pobegao iz zemlje, čak je i kontinent promenio... Neka radi šta hoće, neka je živ i zdrav, nebitne su mi njegove priče. Meni ko se jednom zameri, ja to ne opraštam, vraćam dva puta. Nikog ne diram prvi i nemam nikakav problem, ako neko želi da me isprovocira, da lažima misli mene da ponizi, tada vraćam žestoko i udaram gde boli, ali ovako prvi nikog ne diram", zaključio je Miroslav Pržulj.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, Pink / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja