LUNA VIŠE NIJE MODNA BLOGERKA! Đoganijeva se konačno pronašla, neće da se udaje za Marka, a mama Anabela kaže da će MOMKE TEK DA MENJA! ŠOKANTNO!
Foto: Damir Dervišagić

iskrena od a do š

LUNA VIŠE NIJE MODNA BLOGERKA! Đoganijeva se konačno pronašla, neće da se udaje za Marka, a mama Anabela kaže da će MOMKE TEK DA MENJA! ŠOKANTNO!

Rijaliti -

Luna Đogani odnela je pobedu u rijalitiju, a onda nastavila da uživa u romansi sa Markom Miljkovićem. Iako objavljuju slike sa kumovima iz Egipta, i govore o bebi, Đoganijeva je u jednom intervjuu istakla da joj nije u planu svadba sa Miljkovićem.

- Čula sam da mnogi pričaju loše o tome, ali meni takvi komentari uopšte ne smetaju. Mlada sam, imam samo 23 godine i tražim se. Morala sam da eksperimentišem kako bih našla profesiju koja je za mene. Volim i dalje modu, ali shvatila sam da to ipak nije za mene. Tako da, za sve dušebrižnike, Luna više nije modna blogerka! Ta karijera je iza mene, ja sam sada pevačica i radim na tome. Muzika je moja teritorija - rekla je Đoganijeva sigurna u sebe.

Anabela Atijas nije bila za to da se njena mezimica pomiri sa Markom nakon rijalitija, s obzirom da se poneo jako loše kada je ostavio tik pre finala "Zadruge 2".

- Na početku joj nije bilo pravo da se pomirim sa njim, ali kada sam joj objasnila koliko mi znači i kada se ona uverila da me on stvarno voli, prihvatila ga je. Mojoj mami je bitno da sam ja nasmejana i srećna, sve drugo nije bitno -objasnila je Luna.

Tvoja mama je rekla da ćeš ti promeniti mnogo muškaraca pre nego što se udaš. Da li je to istina i da li to znači da se nećeš udati za Marka?

- Ona je samo realna. To je istina, neću sigurno da se udam za Marka. Imam 23 godine, ne padaju mi napamet takve ozbiljne stvari sada, niti bilo kakva svadba. Odlučili smo da ne planiramo ništa. Kako nam bude, biće. Samo želimo da budemo srećni i da što više uživamo - zaključila je pobednica druge sezone rijalitija u Šimanovcima.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs, Vip / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja