SUBOTIĆEVA JE SMRŠALA I SADA IZGLEDA KAO AVION! Zlata Đurković progovorila o Aleksandri nakon rijalitija, EVO da li je smatra ŽRTVOM!
Foto: screenshot

sve ispričala

SUBOTIĆEVA JE SMRŠALA I SADA IZGLEDA KAO AVION! Zlata Đurković progovorila o Aleksandri nakon rijalitija, EVO da li je smatra ŽRTVOM!

Rijaliti -

Zlata Đurković bila je gost jedne emisije, a tom prilikom progovorila je o Aleksandri Subotić, za koju ona ne smatra da je žrtva, iako je bila javno prevarena od strane tadašnjeg verenika Davida Dragojevića.

"Ona nije agresivac, našla se u jednoj nenormalnoj situaciji, vezano za Minu, a da je sprovedeno sistemski da ispaden žrtva... evo kako. Ona je bila unutra, a obe smo imale problem sa Vladimirom Tomovićem, koji je izazvao neverovatan problem. Ona je pretrpela tada ono što je pretrpela. Mi smo tamo svi pucali po šavovima, a ona je bila tada u određenim problemima sa Davidom, i to je bio razlog, ali naravno da ne treba da postoji razlog da udari Minu. Ja ne mislim da je ona žrtva. Narod je nju napravio žrtvom, odnosno sama sebe je napravila žrtvom", rekla je Zlata.

"Ogromna je razlika bila, devojka je videla da ta njihova priča (sa Davidom) nije funkcionisala. Smršala je, izgleda kao avion, kada je po drugi put ušla u rijaliti nikada bolje nije izgledala. Ja joj želim svu sreću, ima tu vezu o kojoj priča i tu devojčicu, ja joj želim svu sreću. Pogrešan je način kada narod nekoga proglasi žrtvom. Ona je devojčica, ali jako inteligentna devojčica. Sigurno je u glavi starija 5 godina od svojih vršnjaka", rekla je Đurkovićeva u emisiji "Narod pita".

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs / Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja