Najnovije vesti

KARLEUŠA JE PEVALA SA MNOM NA VAŠARU U RAKOVICI: Nada Topčagić se prisetila davnih dana! Barajevac DO DETALJA opisao Jelenin prvi nastup!
Foto: Dragan Kadić, screenshot

Nadovezala se

KARLEUŠA JE PEVALA SA MNOM NA VAŠARU U RAKOVICI: Nada Topčagić se prisetila davnih dana! Barajevac DO DETALJA opisao Jelenin prvi nastup!

Stars

Prošlost  - Pevačica je, posle otkrića Kurira da je JK pevala u zaseoku kod Barajeva, ispričala da je ona nastupala s njom na lokalnoj zabavi

Dok Jelena Karleuša tvrdi da nikada nije pevala po vašarima, svedoci njenih početaka izviru! Posle ispovesti Radomira Miloševića iz Rožanaca, koji se seća takvog njenog nastupa u Arnajevu, oglasila se i Nada Topčagić.

Veliku reakciju izazvao je ovaj čovek kada je do detalja opisao Jelenin nastup na proslavi FK Borac iz zaseoka Arnajevo kod Barajeva. Radomir je tada pohvalio Karleušu i rekao da je ona napravila spektakl, ali da ga je iznenadilo kada je nedavno negirala da je pevala na vašarima. Odmah nakon njega javila se i Nada i otkrila da je prva pomogla pevačici da se probije.

- Jelenu izuzetno cenim i poštujem. Ona je veliki borac i drago mi je da je postigla uspeh. Moraš da oznojiš dupe da bi na vašaru napravio atmosferu, tamo dolaze ljudi koji znaju sve pesme i treba imati snagu i energiju da bi te prihvatili. Ja i dan-danas obožavam da pevam na vašarima. Naša generacija odrasla je na vašaru, to je Srbija. A svi su počeli karijeru na vašaru, pa čak i Jelena - počela je Nada i dodala:

foto: screenshot

- Nju je majka Divna dovela na vašar u Rakovici. Divna je prišla i pitala mene i mog supruga da li njena ćerka može da otpeva neku pesmu i mi smo joj dopustili. Čim je otpevala „Sojku pticu“, ja sam rekla: „Zvezda je rođena!“ Čak se sećam, imala je crvene lakovane čizme iznad kolena, plavu kosu ispod dupeta! Ma, pojava! Eto, i ona je počela na vašaru, ali da je nastavila tim putem, ne bi bila ovo što jeste. Ona ide sama protiv svih i svaka joj čast - rekla je Nada.

IZNENAĐENJE

RASTA: JELENA, RISPEKT ZA LEGALIZACIJU MARIHUANE!

foto: Damir Dervišagić

Jelena Karleuša je, kao što smo juče pisali, osudila Editu Aradinović jer u svom novom hitu „Životinje“ peva o drogi, a tom prilikom pravdala se da se ona sama u pesmi „Marihuana“, koju je otpevala s Miligramom, pojavila jer se zalaže za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe kako bi se olakšale muke pacijentima obolelim od raka. Stefan Đurić Rasta oduševljen je Jeleninim stavom da ovu opojnu drogu treba legalizovati, iako je govorila samo o medicinskoj svrsi, pa je napisao na Istagramu: - Ali kakav rispekt, megarispekt za legalizaciju marihuane. Bravo - pohvalio je on Jelenu, koja je prethodno moralisala o Editinoj pesmi.

N. M.

Kurir.rs/LJ. STANIŠIĆ Foto: Dragan Kadić,screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...