PRIČAJ ISTINU, JA ZNAM DA LAŽEŠ SVE: Lepi Mića se uključio u program i napao Zlatu, kao da su ponovo u RIJALITIJU!
Foto: Printscreen/Youtube

BESNI

PRIČAJ ISTINU, JA ZNAM DA LAŽEŠ SVE: Lepi Mića se uključio u program i napao Zlatu, kao da su ponovo u RIJALITIJU!

Rijaliti -

Zlata Đurković pričala je kako podržava vezu Mikija Đuričića i Suzane Perović, a u emisiju se uključio Lepi Mića koji je za nju imao samo jednu poruku.

"Kaži Zlatiji da više ne laže i da je smešna. Kaži joj da kaže kako jeste i šta misli o Mikiju, sada se dodvorava njemu, a govorila je da je nasilnik i da se plaši njega", napisao je Lepi Mića.

"Meni bi bilo lepo godposine kurc da se uključite u emisiji. Volela bih da imam sa Vama jedan verbalni duet. On čovek ima nanogicu trenutno i sigurno da ga se plašim. Gospodine kurc nadam se da si zadovoljan ovime. Ljubi te tvoja Zlatija, ja se zovem Zlata, tako da me nije kum prekstio, pa nećeš ni ti", odgovorila je Zlata u "Narod pita".

foto: Printscreen

"Zlatija ti znaš da ja znam da sve lažeš, polako i bez skakanja. Ti si pričala da se plašiš da te ne udari, sada te slušam i tvoje izlaganje, dobro znaš šta si pričala za Mikija, za Suzanu, meni si pričala. Pričaj istinu, a ne da kažeš podlo i pokvareno. Ljudi su pametni i čitaju iza redova. Ti sa svojim poluistinama praviš ljudima probleme", pričao je Mića koji se uključio u program.

"Čiča, nijedan razgovor nisi imao sa mnom. Ja nisam progovorila nijednu jedinu reč. Ja sam govorila da sam delila mišljenje sa njim, ali niasm opravdavala mnoge stvari", uzvratila je Zlata.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja