ANA TROŠI GOMILU PARA, POKUŠAVAM DA JE KONTROLIŠEM: Davidova devojka voli sve SKUPO, a Dragojević priznaje kakva je u KREVETU!
Foto: Printscreen/Instagram

INTIMNI DETALJI

ANA TROŠI GOMILU PARA, POKUŠAVAM DA JE KONTROLIŠEM: Davidova devojka voli sve SKUPO, a Dragojević priznaje kakva je u KREVETU!

Rijaliti -

David Dragojević progovorio je o svojoj devojci Ani Korać, a za njihovu vezu mnogi su rekli da neće opstati. On je između ostalog priznao koliko novca su potrošili posle rijalitija i kakva je Koraćeva u krevetu.

foto: Printsreen/Instagram

"Jedva sam čekao da izađem iz "Zadruge" da možemo na miru da vodimo ljubav. Otkad su nam tamo zabranili da imamo paravane u tuš-kabini, nismo mogli da budemo intimni. Sad napokon uživamo. Ana je u krevetu desetka", rekao je David, a samo mu jednu želju devojka nije ispunila:

"Ostvarila je sve moje intimne fantazije osim jedne. Želim da idemo u prodavnicu igračaka za odrasle i da kupimo nešto od tih igračaka."

foto: Printscreen/Instagram

David i Ana napolju troše mnogo novca, ali su ipak uspeli malo da uštede.

"Vredan sam i sposoban. Uvek idem napred i željan sam uspeha. Ani nikada nisam pričao bajke, zna ceo moj život. Tačno je da ona troši gomilu para na garderobu. Takva je. Pokušavam da je malo kontrolišem. Razmišljam gde i kako da uložim novac koji smo zaradili u "Zadruzi". Imam za sada neke ideje koje ne bih otkrivao da se ne izjalove."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Informer, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja