Najnovije vesti

VLADIMIR TOMOVIĆ STAO PRED NAROD PRVI PUT OTKAKO SE ZADRUGA ZAVRŠILA! Zahvaljuje se Aleksandri Subotić, ne prestaje! ŠOK!
Foto: Printscreen Pink

BEZ DLAKE NA JEZIKU

VLADIMIR TOMOVIĆ STAO PRED NAROD PRVI PUT OTKAKO SE ZADRUGA ZAVRŠILA! Zahvaljuje se Aleksandri Subotić, ne prestaje! ŠOK!

Rijaliti

Vladimir Tomović prvi put po završetku "Zadruge 2" osvrnuo se na mesec dana koje je proveo u rijalitiju, a onda se i javno zahvalio Aleksandri Subotić što je napustio ovaj projekat. Pre svega, on je mislio na poslednjih devet meseci života njegovog pokojnog oca. Kako kaže, nikada sebi ne bi oprostio da je bio u rijalitiju, a ne pored njega. 

Takođe, on smatra da je diskvalifikacijom dobio priliku i da uvidi " s kakvom je devojkom bio", misleći na Staniju Dobrojević, te je onda zaključio kako ga je "Bog pogledao sa više strana". 

"Bog me je pogledao, i Aleksandra Subotić, da izađem iz rijlatilija i vidim neke stvari pravim očima. Devet meseci zadnjih, života mog oca, sam proveo s njim. To sebi nikad ne bih optostio... Zahvaljujem se Aleksandri, evo i ovoga puta", izjavio je gostujući u emisiji "Zadruga - Narod pita" on. 

"Uvideo sam s kakvom sam devojkom bio. Bog me je pogledao sa više strana", nastavio je Vladimir, koji je već na početku obećao da će biti iskren, da na provokacije neće odgovarati, te da kao ni u rijalitiju neće dozvoljavati nikome da njime "briše pod". 

Podsetimo, Vladimir Tomović diskvalifikovan je iz rijalitija zbog agresivnog ponašanja. Međutim, istakao je da je za mesec dana boravka ipak uspeo da ostavi dobar utisak na mnoge. S druge strane, za to što je upeo da provede vreme sa ocem pre nego što je preminuo, nebrojeno puta se zahvalio upravo Subotićevoj. 

"Zahvaljujem se Aleksandri na tome, hiljadu puta sam joj se zahvalio. Ljudi koji boluju to rade u sebi, ovi koji to srceparajuće pokazuju javno od toga nema ništa. Ja sam za života dao sve za odnos između oca i sina. Ponosan sam na to pored koga sam bio i ponosan sam kakav sam ja prema njemu bio", ispričao je bivši zadrugar sa knedlom u grlu.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...