MILJANA KULIĆ ULAZI U ZADRUGU 3! Mora da ispuni određene USLOVE! Nišlijka neće da propusti ovu šansu i dala se u PROMET! Evo šta mora da uradi
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK

MILJANA KULIĆ ULAZI U ZADRUGU 3! Mora da ispuni određene USLOVE! Nišlijka neće da propusti ovu šansu i dala se u PROMET! Evo šta mora da uradi

Rijaliti -

Miljana Kulić već godinama živi u rijalitiju, ali da bi to nastavila i od septembra i da bi ušla u „Zadrugu 3“, mora da nađe dečka!

Naime, Kulićeva će u septembru da uđe u „Zadrugu 3“, ali je dobila posebne zahteve ako želi da ponovo živi na imanju u Šimanovcima. Prethodne sezone ona je ušla s majkom Marijom i sinom Željkom, a ove će morati da uđe sa dečkom.

"Miljana je prošle sezone dva puta bežala iz rijalitija i posle je bila diskvalifikovana i do kraja se više nije vraćala u „Belu kuću“, međutim ona je odličan rijaliti igrač i uvek može da podigne gledanost, a ima i veliki broj ljudi koji je podržava.

foto: Pritnscreen

Sada je produkcija imala poseban zahtev za nju, da uđe sa svojim dečkom. Ono što je najveći problem za Nišlijku jeste što ona trenutno nema emotivnog partnera", kaže izvor i dodaje da je Kulićeva bila presrećna što joj je produkcija dala šansu da uđe ponovo u rijaliti, ali da joj je veoma teško da ispuni ovaj zahtev.

foto: Damir Dervišagić

"Otkad je dobila poziv, Kulićeva se svim silama trudi da nađe dečka koji će želeti da uđe sa njom u rijaliti, ali joj to ne polazi za rukom. Ona je pokušala nekoliko puta i da se čuje sa bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom, ali on nije želeo nikakav kontakt sa njom. Kada je od njega odustala, na moru u Crnoj Gori bacila se u promet. Upoznala je jednog dečka kog je pokušala da „obrlati“ obećavajući mu lagodan život i popularnost, ali on je ipak odustao.

Ona ne odustaje jer njoj život u ovakvom šou-programu veoma prija, a i potreban joj je novac. Produkcija joj je dala još tri nedelje da nađe nekog ko će da uđe sa njom, a ako to ne uspe, moraće da nađe novi način kako da se uvuče u rijaliti koji počinje u septembru ove godine", rekao je izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track