MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U HITNOJ! Presavijala se od bolova, lekari joj dali terapiju od koje će joj tek biti TEŠKO!
Foto: Printscreen

HAOS

MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U HITNOJ! Presavijala se od bolova, lekari joj dali terapiju od koje će joj tek biti TEŠKO!

Stars -

Miljana Kulić je završila u hitnoj pomoći zbog bolova u stomaku. Kulićeva se dugo borila sa postporođajnom depresijom i kilogramima duže vreme, te je zbog toga imala zdravstvenih problema, i nije se lako rešiti starih navika. Ona ne krije da voli da jede slatko i pije gazirane sokove, ali te navike mora da menja zbog zdravstvenih problema koje su je zadesile!

foto: Printscreen/Instagram

Ona je kako kaže osetila preoštar bol kao da joj je neko zabio nož u stomak i nije mogla da se ispravi od bolova. Odmah su se u kliničkom centru u Nišu pobrinuli da joj ukažu neophodnu pomoć ali tu njenim mukama nije kraj!

Lekari su joj prepisali vrlo rigoroznu dijetu koje će se morati pridržavati dug period, ali i da su zabrinuti zbog učestalih bolova koje ima, te će morati da radi konoskopiju debelog creva i sve neophodne preglede.

"Mene stomak boli s vremena na vreme još nakon završetka Zadruge 2. Da li je to od sresa koji sam doživela ili je nešto drugo zaista ne znam, prepustila sam sve lekarima da otkriju šta je u pitanju. Najvažnije mi je da ozdravim što je pre moguće, ali moram da priznam da mi ova dijeta prija i da doprinosi da se posvetim svom telu i da šmršam kako sam i obećala", rekla je Kulićeva.

Podsetimo, pre nekoliko doživela je pravu dramu kada je prijavila oca Sinišu da je maltretira, kada je reagovala i policija.

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track