Najnovije vesti

ČUDNO SE OBLAČILA I ŠMINKALA, NOSILA GOMILU TELEFONSKIH KARTICA I NAPRAVILA HAOS SAŠI POPOVIĆU: Miljana Kulić je ovako uhodila pevače Zvezda Granda!
Foto: Printscreen/Instagram

SKANDALOZNO

ČUDNO SE OBLAČILA I ŠMINKALA, NOSILA GOMILU TELEFONSKIH KARTICA I NAPRAVILA HAOS SAŠI POPOVIĆU: Miljana Kulić je ovako uhodila pevače Zvezda Granda!

Stars

Miljana Kulić je otkako se pojavila u rijalitiju 2015. godine stekla veliku pažnju javnosti, a i ranije se pojavljivala u medijima.

Njena opsesija bili su pevači, posebno Zvezde Granda, uhodila ih je i proganjala, od nje im nije bilo spasa. Dušan Svilar, Darko Lazić, Sloba Vasić, Nemanja Stevanović, Nemanja Nikolić, Milan Mitrović, Mišel Gvozdenović samo se neke od njenih žrtvi.

foto: Printscreen Pink

"Ljudi su se slikali sa njom, svima je njena pojava bila zanimljiva. Svima sem pevačima. Oni su od nje bežali i krili se jer ih je sve proganjala. Ona je imala brojeve svih njih. Nikome nije bilo jasno kako uspe da nabavi baš svaki broj, jer su često zbog nje bili prinuđeni da ih menjaju. Pričalo se i da je jednom prilikom preusmerila pozive Saše Popovića na svoj broj. Tada je tek nastao haos", kaže izvor i dodaje da je Miljana tada bila maloletna i bez posla, što je nije sprečavalo da svakog vikenda sama dolazi za Beograd.

"Sa sobom je nosila i punu torbicu telefonskih kartica, i onda kad počne glasanje, smesti se u fotelje pored bine, menja jednu po jednu i glasa za svog favorita. Bila je najvatreniji navijač", priča izvor.

foto: Damir Dervišagić

Očigledno je da su pevači imali i neku korist od nje, jer im toliko glava sigurno nije škodilo. Nekima od njih su ti glasovi i preseli, a najgore je prošao Mišel Gvozdenović, čiju je porodicu Miljana proganjala.

"Ni Darko Lazić nije ništa bolje prošao. Jurila je i njega i njegovog mlađeg brata Dragana. Nekoliko puta se subotom posle snimanja uputila za njima u Brestač. Žalio nam se tada kako ni sam ne zna koji više broj koristi jer ih stalno menja zbog nje, ali ih uvek sazna. Ma kakve je sve ona ideje imala, to nikad nikom drugom ne bi palo na pamet", rekao je sagovornik i nastavio:

foto: Printscreen/Instagram

"Sloba Vasić, Saša Kapor, Nemanja Stevanović, koji je tada vodio program, ma i pevačice je uhodila ne bi li dobila neku novu informaciju o svojim simpatijama. To je bio haos! Pričali su mi i da je u kafanici pored studija krenula da bije majku Milana Mitrovića jer nije htela da joj da njegov novi broj, ma užas!"

"Nama koji smo pre deset godina sve to posmatrali bilo je zanimljivo, uvek je dolazila čudno obučena i našminkana, pa su se sa njom svi šalili, što njoj ni malo nije bilo bitno jer je samo gledala gde su pevači i šta će sledeće da im uradi. Eto ko bi rekao da će nasa "luda" Miksi sa Košutnjaka postati zvezda", završava izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Espreso, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...