NADEŽDA SE TOLIKO OLEŠI DA ZABORAVI DA IMA SVIRKU! Opijala se sa Tomom, retko bila TREZNA, a sad donela ČVRSTU odluku i krenula na LEČENJE!
Foto: Sonja Spasić

hoće da se reši velikog poroka

NADEŽDA SE TOLIKO OLEŠI DA ZABORAVI DA IMA SVIRKU! Opijala se sa Tomom, retko bila TREZNA, a sad donela ČVRSTU odluku i krenula na LEČENJE!

Rijaliti -

Nadežda Biljić krenula je opet na lečenje od alkohola! Pevačica se godinama borila sa ovim porokom, ali je u "Zadruzi 2" počela da pije.

Ona se navodno redovno opijala i sa dečkom Tomom Panićem, koji ju je 15. avgusta pretukao u njenom stanu na Banovom brdu posle svađe koju su započeli na jednom beogradskom splavu.

"Posle svega što joj se desilo otišla je u rodno Valjevo i razgovarala sa majkom Slavicom. Ona ju je naterala da se vrati lečenju. Nadežda želi da se posveti karijeri, pa uskoro snima pesmu. Promocija te numere joj je prioritet, a pored toga zakazala je i dosta nastupa. Da bi sve to postigla, mora da bude trezna. Potražila je pomoć i polako se oporavlja od svega. Ima podršku porodice i zasad uspeva da ne pije", kaže dobro obavešten izvor.

foto: Printscreen/Youtube

"Nadežda je imala velike probleme zbog pića. Dešavalo se da zaboravi da se pojavi na zakazanoj svirci, pa joj je karijera stagnirala. Godinama se lečila od alkoholizma i jedno vreme je uspela da bude trezna. Nažalost, u "Zadruzi" je ponovo počela da pije, a to je radila i kad je izlazila u noćne provode sa Tomom.

foto: Printscreen

Biljićeva je u nekoliko navrata pričala o dugogodišnjoj borbi sa alkoholizmom.

"Imam rupu u životu od pet godina, jer sam tražila spas u alkoholu. Mnogih stvari iz prošlosti se ni ne sećam. Nisam umela da stanem sa pićem i zbog toga sam sebi napravila pakao od života. Išla sam na porodične seanse, gde smo pričali o mom problemu, a dobila sam i lekove. Nažalost, prekinula sam seanse prestala da pijem lekove zbog "Zadruge", ispričala je pevačica.

foto: Printscreen/Instagram, Kurir

Kurir.rs /Hit/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track