ŽENU SAM SAČUVAO! JANJUŠ SE OPET VRAĆA U RIJALITI, ALI SADA JE PROMENIO PLOČU: A evo šta kaže o zaljubljivanju i Ani Korać!
Foto: Printskrin

ULAZI DA POBEDI

ŽENU SAM SAČUVAO! JANJUŠ SE OPET VRAĆA U RIJALITI, ALI SADA JE PROMENIO PLOČU: A evo šta kaže o zaljubljivanju i Ani Korać!

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš ulazi u "Zadrugu 3", a on je jedan od onih takmičara koji su se dobro pripremili za ludnicu kojoj će se pridružiti mnoga već poznata, ali i nepoznata lica. Njegova romansa sa Anom Korać ostala je pod velom tajne, a on je sada siguran da se u rijalitiju neće zaljubiti.

"Ženu sam sačuvao, trenutno je kod kuće. Ona će mi tu pomoći, videćemo, nadam se da će popustiti na kraju. Ona nije za to. Na kraju krajeva, ja ću dokazati da je trebalo da uđem. Možda sam pravio te neke greške, bio sam blizak sa nekim, što nije trebalo. Ovoga puta neću dozvoliti ništa što će povrediti moju porodicu. Da se zaljubim? Gde da se zaljubim. Skandali me ne interesuju. Nisam u kontaktu (sa Anom), niti ću biti u kontaktu", rekao je Marko.

On nije krio da ulazi sa ciljem da pobedi, pa i detaljno opisao kako će izgledati njegovo učešće u ovoj sezoni.

"Nisam se još spakovao, mislio sam da ne nosim ništa novo, tamo ne može ništa novo opstati. Meni je cilj da budem u finalu, da nemam taj cilj ne bih ni ušao. Sigurno ću ići na to da budem u vrhu. Trudiću se da ne napravim greške koje sam napravio", završio je Janjuš u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Kurir.rs, MV / Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja