OBELEŽILA JE TRAGEDIJA PRE RIJALITIJA, A ONDA SU JE 2 PUTA BRUTALNO PRETUKLI: Ova pevačica nikako da dočeka bolje dane! OSTALE JOJ TRAJNE POSLEDICE!
Foto: Printscreen/Youtube

užasno!

OBELEŽILA JE TRAGEDIJA PRE RIJALITIJA, A ONDA SU JE 2 PUTA BRUTALNO PRETUKLI: Ova pevačica nikako da dočeka bolje dane! OSTALE JOJ TRAJNE POSLEDICE!

Rijaliti -

Nadežda Biljić javnosti se predstavila u u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nakon čega je postala učesnik rijalitija. Međutim, njen život pred kamerama obeležile su tuče koje je doživela od bivših partnera, a brata su joj ubili u centru Valjeva 2016. godine.

Mlada zvezda suočila se sa nizom nemilih događaja tokom boravka u luksuznom zdanju u Šimanovcima. Neime, Nadežda je u dva navrata tokom takmičenja brutalno prebijena.

Prvi put, batine je dobila od Jelene Krunić, a drugi put ju je pretukao bivši dečko - Miki Đuričić.

Nakon rijalitija, drama Biljićeve nije okončana. Opet se suočila sa nasiljem. Poslednji emotivni partner, Toma Panić, ju je fizčki zlostavljao.

Nadeždin život pre rijalitija obeležila je strašna tragedija. Njen brat Damjan Dragojlović (26) ubijen u centru Valjeva krajem oktobra 2016. godine. Damjan je bio student Fakulteta za fizičko obrazovanje i vatreni navijač Crvene zvezde.

Pevačica i dalje nosi posledice ovog nemilog događaja, a kako je i sama rekla, nikada se neće navići da ga nema.

foto: Printksrin

Kurir.rs, MV, Alo/ Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja