NEMAJU PARA, HOĆE GRUPNJAK, PRAVE BEBU: Otkrivene sve tajne zadrugara, a MODELSICA ima plan zbog kojeg ćete PLAKATI (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Prva TV

Rijaliti će trajati 10 meseci

NEMAJU PARA, HOĆE GRUPNJAK, PRAVE BEBU: Otkrivene sve tajne zadrugara, a MODELSICA ima plan zbog kojeg ćete PLAKATI (FOTO)

Rijaliti -

Za nekoliko dana kreće novi serijal Zadruge, a većina učesnika imaju plan zbog čega su pristali da deset meseci provedu u rijalitiju

Ivana Stamenković Sindi kaže da ulazi u šou da bi vratila starateljstvo nad devetogodišnjom ćerkom Petrom! Bivša modelsica planira da zarađeni honorar uloži u pokretanje privatnog biznisa, kako bi sa bivšim suprugom mogla na sudu da se bori za ćerku.

"Ivana je 2015. godine izgubila starateljstvo nad ćerkom Petrom, koja je pripala njenom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću. Jedan od glavnih razloga što joj je oduzeto dete bio je taj što bivša modelsica nema zaposlenje i stalne prihode, dok njen nekadašnji izabranik ima. Kada se odlučuje tome kome će da pripadne dete, vodi se računa o svemu, pa i o materijalnom položaju", rekao je izvor.

"Zato je Sindi sada čvrsto rešila da se svim sredstvima bori za svoju ćerku. Od para koje zaradi u rijalitiju pokrenuće biznis kako bi bila finansijski stabilna", dodao je izvor.

foto: Stefan Jokić

Sa druge strane, internet senzacija Zoran Šumadinac želi da u rijalitiju proba seks s više osoba. "Slobodan sam čovek i ulazim da uživam tamo. Ko zna, možda nadem izabranicu neku da se smuvamo i budemo u vezi. Dotad, ako mi se bude svidela neka od starleta, nemam problem da imam seksualni odnos, možda i sa više njih, šta fali. Ja sam multimedijal na ličnost, sve mogu", priča Zoki samouvereno.

foto: Sonja Spasić

Gagi Đogani je odlučio da prihvati poziv produkcije Pinka i da uđe u Zadrugu zbog lične egzistencije. Nekada jedan od najpopularnijih densera danas retko nastupa, tako da nema stalni izvor prihoda, pa mu je ovo jedinstvena prilika da zaradi lepe pare, od kojih će moći da živi neko vreme. Gagi je uspeo da obezbedi sebi i neke posebne uslove tokom trajanja rijalitija.

foto: Ana Paunković

"Imaću frizera na raspolaganju, bitno mi je da se tamo ne zapustim i ne izgledam bez veze, a produkcija mi je omogućila i da po potrebi mogu da se čujem sa psihijatrom", rekao je Gagi i naglasio: "Kada je Lunči ušla u Zadrugu 2", odmah se videlo da je ona favorit, a sada je sve nepredvidivo. Voleo bih što duže da ostanem. Ja zapravo ulazim da odbranim prvo mesto svoje ćerke. U Farmi sam 2016. godine pokazao nasilje, a sada to ne može da mi se desi. Drugačiji sam, ne reagujem burno kao nekada i ne padam na provokacije".

Pobednica Parova" Dalila Dragojević ulazi u Zadrugu" sa Dejanom, rođenim bratom Davida Dragojevića. Od ovog bračnog para dosta se očekuje, a oni intenzivno razmišljaju da naprave bebu pred kamerama.

"Logično je da će u nekom momentu poželeti, da se osame i intimiziraju. Pa muž i žena su, imaju svoje potrebe, tako da se ne isključuje mogućnost ni da se začne beba u Šimanovcima", priča izvor.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Hit/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja