Najnovije vesti

SVI ĆEMO SE POKLONITI PRED LEPOSAVOM! Svetska, a naša! Željko ju je svemu naučio, OSIM jednom! Jedina šansa mu je LEPI MIĆA :)
Foto: Printscreen/Instagram

čudo od žene

SVI ĆEMO SE POKLONITI PRED LEPOSAVOM! Svetska, a naša! Željko ju je svemu naučio, OSIM jednom! Jedina šansa mu je LEPI MIĆA :)

Rijaliti

Robot Leposava najveće je iznenađenje "Zadruge 3", pored mnogobrojnih učesnika koji će pokušati da što duže zadrže pažnju gledalaca. 

Željko Mitrović proveo je mnogo neprospavanih noći ugrađivajući kodove robotu kako bi raspametila Srbiju svojim pojavljivanjem u programu ružičaste televizije. 

Ono što je zanimljivo jeste da je sve naučila i sve prihvatila, ali i takođe da jako brzo uči. Inače, naši elektroinženjeri napravili su Leposavu.

Međutim, čelni ljudi imaju jedan problem sa njom. Leposava neće da psuje, ona  kao da zna da je psovka i neće da je izgovori. Inaće, ona će biti zamenik šefa i biće veoma stroga, stroga i ljuta, ali psovke nikako neće da usvoji.

Podsetimo, čovek koji je najviše psovki izrekao tokom rijaliti programa jeste upravo Lepi Mića, koji je tokom svojih rasprava nezaustavljiv. Povodom ovog problema, svi smatraju da je Lepi Mića jedina šansa da Leposava progovori "na srpskom", tačnije da nauči reči koje svi stranci prvo nauče tokom boravka u Srbiji, a to su naravno, sočne psovke.

foto: Printscreen/Instagram

Pored voditelja koji će ulaziti u Zadrugu sa specijalnim zadacima, na impresivno imanje će zadrugare posećivati i Leposava, žena robot sa veštačkom inteligencijom, koja će brinuti o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja.

Kurir.rs, MV / Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...