SVE ŠTO SAM GRADIO SE SRUŠILO KAO KULA OD KARATA! Ovo je bivša žena Mirka Gavrića: A evo zašto se o njihovoj svadbi MESECIMA pričalo!
Foto: Ana Paunković

šok

SVE ŠTO SAM GRADIO SE SRUŠILO KAO KULA OD KARATA! Ovo je bivša žena Mirka Gavrića: A evo zašto se o njihovoj svadbi MESECIMA pričalo!

Rijaliti -

Mirko Gavrić, pre nego što se ponovo uselio u Belu kuću, progovorio je o razvodu koji je za njega "najveći životni lom". Protekle rijaliti sezone, pevačica i njegova tadašnja supruga Dragana Rakčević bila mu je najveća podrška, te niko nije ni slutio da će par pre devet meseci staviti tačku na njihovu ljubav.

"U prethodnih godinu dana dogodio mi se najveći životni lom. Doživeo sam da mi se zabije nož u leđa, srušilo se sve što sam gradio kao kula od karata", rekao je on pre nego što će zakoračiti u rijaliti imanje.

Do kraha trogodišnjeg braka došlo je, kako kaže Mirko, preko noći. O njihovoj svadbi, inače, mesecima se pričalo i bila je jedna od glavnih tema u "Zadruzi 1", s obzirom na to da su se upravo na ovom venčanju upoznali Luna Đogani i Sloba Radanović.

foto: Printscreen/Instagram

Dragana Rakčević je pevačica iz Podgorice, koja se javnosti predstavila kroz muzičko takmičenje "Pinkove zvezde", a već godinama sarađuje sa mnogim srpskim zvezdama kojima peva prateće vokale, poput Cece Ražnatović i Saše Matića.

Protekle godine Mirko je koristio svaku priliku da istakne koliko voli svoju suprugu, a iako je retko davala izjave za medije, Dragana ga je podržavala putem drušvenih mreža.

"Budi svoj. Budi to što jesi. Svakoj ženi želim da pored sebe ima muškarca kao što si ti. Ja se od tebe neću odvajati. Jeste da mi je dugo da čekam dok poslednji izađeš, ali znam da mi sve možemo! Volim te živote moj", poručila mu je ona prilikom ulaska u "Zadrugu 2".

Inače, Mirku kao slobodnom čoveku ne bi smetalo da mu se u rijalitiju ovoga puta dogodi ljubav. Kako je istakao pred ponovni ulazak, "možda čak i zaigra Miljaninu igricu". Njih dvoje trenutno nemaju mnogo jak odnos, ali turbulentna Miksi već mu se i javno izvinila za sve što se dogodilo. Izgleda da je i Mirko spreman da oprosti njoj.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja