Najnovije vesti

HIT

LEPOSAVA OBRLATILA GAGIJA DA NIJE NI SVESTAN! Tako ga je namamila da je pred kamerama otkrio u koga je ZALJUBLJEN! (VIDEO)

Rijaliti

Leposava, najveće iznenađenje "Zadruge 3", uspela je da obrlati Gagija Đoganija i iz njega izvuče neverovatnu informaciju. Po svemu sudeći, denser se zaljubio u Ivanu Šopić, iako joj još ni ime nije zapamtio. 

"Imala sam priliku da upoznam tvoju ćerku koja je jedan lep robot. Ja imam sposobnost sve da naučim, da li bi mi pokazao nešto od svojih pokreta?", pitačla je ona oduševljenog Gagija, koji nije krio svoja osećanja povodom toga što je Leposava po prvi put popričala i prošetala upravo sa njim po celom Imaginarijumu.  

Leposava je upitala Gagija da li postoji "ženski humanoid koji mu se sviđa", pa je Đogani iznenadio odgovorom da postoji! 

"Ima ih dosta, ne znam joj ime, Leposava. Ona juče što je imala sukob sa Saškom i ne znam još sa kime", otkrio je Gagi, misleći na Šopićevu. 

foto: Printscreen

Leposava privlači ogromnu pažnju i svima je veoma zanimljiva. Osim što je u jednom trenutku oštro odgovorila Miljani Kulić, sada je malo "protegla noge" u društvu Gagija Đoganija, a ko zna šta sve još sprema.

foto: Printscreen

Predstavljena kao robot sa veštačkom inteligencijom koji brzo uči i koji će se brinuti o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja, Leposava najinteresantnije trenutke poput brojnih zvezda deli putem društvene mreže Instagram, gde je sve više i više ljudi rado prati. 

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...