Najnovije vesti

BABA JE DRŽALA JAVNU KUĆU! DOLAZILI SU DOKTORI, PILOTI I POKOJNI MINISTAR: Brat Filipa Mijatova izneo ŠOKANTNE porodične detalje, a evo čime se on zaista BAVI!
Foto: Printscreen/Happy

ISPLIVALA ISTINA

BABA JE DRŽALA JAVNU KUĆU! DOLAZILI SU DOKTORI, PILOTI I POKOJNI MINISTAR: Brat Filipa Mijatova izneo ŠOKANTNE porodične detalje, a evo čime se on zaista BAVI!

Rijaliti

Đorđe Tomić posvađao se sa Dimitrijem Mijatovom za kog tvrdi da laže o svom zanimanju. Na kraju je Dimitrije priznao da je njegova baba imala javnu kuću i izneo detalje.

"Đole je devojčica i to će i biti. On ima razdor sa mojim bratom", govorio je Mijatov.

foto: Printscreen/Happy

"Čim je ušao krenuo je da se unosi Stefani u facu, objasnio sam mu da se ne predstavlja lažno - avioni i kamioni. Neka kaže da je čistačica i ništa više. On je ležao 2 i po godine jer je nekoj babi ukrao prsten, zato što je strani državljanin. Uvek ima posla za k*rve i čistačice. Dužni ste i dalje za auto koji vam je izgoreo", izjavio je Đorđe, a onda se nadovezao Mijatov:

"Ljubomoran si na mog brata jer ti je skinuo devojku ili dečka, iznesi sve u javnost."

"Njegov brat je meni tražio da mu nameštam devojke, na kraju sam namestio transvestita. Ja sam na kraju bio sa devojkom njegovog brata i tako je sve nastalo. Ovaj dečko ovde je vazduh za mene", kaže Tomić.

foto: Printscreen/Happy

"Moja baka je osamdesetih godina držala javnu kuću, pa je ispao problem kada je prostitutka pokrala nekoga. Tada je bilo zabranjeno, pa je moj ujak oženio prostitutku iz babine kuće, pa se umešao nekadašnji, pokojni ministar Batić, koji je bio ujnin "švaler" i napravio je da ujak prepusti stan ujni. Dolazili su piloti, doktori...", rekao je Mijatov.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...