PRVI PUT JE SKOČIO U SEPTIČKU, PA JE 2 PUTA POKUŠAO DA SE OBESI O ŠLJIVU! Bivša žena Zokija Šumadinca iznela nove ŠOKANTNE detalje, a onda je TAŠTA sve zaprepastila
Foto: Vladimir Šporčić

Ne prestaje da iznosi sve

PRVI PUT JE SKOČIO U SEPTIČKU, PA JE 2 PUTA POKUŠAO DA SE OBESI O ŠLJIVU! Bivša žena Zokija Šumadinca iznela nove ŠOKANTNE detalje, a onda je TAŠTA sve zaprepastila

Rijaliti -

Zoki Šumadinac (44) je tri puta pokušao da se ubije! Ovo otkriva njegova bivša supruga Dejana Radosavljević (43) iz sela Junkovac.

Ona kaže da su sadašnjeg takmičara Zadruge 3 seljani vadili iz septičke jame i dva puta skidali sa drveta na koji je hteo da se obesi!

"Zoran je lud! Pokušao je nekoliko puta da izvrši samoubistvo. Prvi put je skočio u septičku jamu. Kad su ga videle komšije, jedva su ga izvukli. Drugi put je tražio konopac da bi se obesio i šljivu. Spasao ga je u poslednji čas jadan čovek iz Natalinaca. I treći put su ga skidali sa nekog drveta. Ma to celo selo zna. On ja baš labilan", priča Dejana o svom bivšem mužu, s kojim ima sina tinejdžera.

foto: Sonja Spasić

Tukao suprugu

Ona dodaje da je Kontroverzni pevač, koji je preko noći postao Jutjub zvezda, želeo da sebi prekrati muke nakon što mu je otac saznao da je gej. "Zoran voli muškarce, imao je seks sa njima. Kad mu je otac to saznao, mnogo se naljutio. Stalno su se svađali zbog toga, a Zoki to više nije mogao da izdrži, pa je hteo da se ubije", priča Dejana, koja je uzburkala javnost šokantnom ispovešću u kojoj je otkrila i da ju je Zoki tokom braka tukao i podvodio.

Treba mu pomoć

I Dejanina maćeha Gordana Radosavljević smatra da je njen bivši zet zreo za psihijatra. "Ni posle tri pokušaja samoubistva on nije želeo stručnu pomoć. Mada čisto sumnjam da bi iko mogao da mu pomogne. Evo, on laže narod da je imao tri kliničke smrti, a u stvari je hteo sebe da ubije", priča Gordana i dodaje da se pevač zapravo bavi nadrilekarstvom. "Izmislio je kliničke smrti da bi ubedio ljude kako je imao kontakt s onim svetom, pa kao zna da leči i vača. Zamlaćuje narod, a sebi diže cenu!

I ZOKIJEVA MAJKA JE HTELA DA SE UBIJE

I Zokijeva majka je pokušavala da se ubije, tvrdi Šumadinčeva bivša tašta Gordana.

"Njegova majka Zdravka se takođe vezala o drvo! Samo što bi ona vezala konopac za noge, pa bi se okačila na drvo šljive. Ne znam šta je htela time da postigne. Izgleda da je to nasledno", priča Gordana.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Informer/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track