TARA SIMOV: Tamara je prostitutka! ĐURIĆEVA: Bacila bih je u jezero da sam učesnica, završila bi na DNU!
Foto: Sonja Spasić

Zaratile

TARA SIMOV: Tamara je prostitutka! ĐURIĆEVA: Bacila bih je u jezero da sam učesnica, završila bi na DNU!

Rijaliti -

Učesnica "Zadruge" Tara Simov i voditeljka tog rijalitija Tamara Đurić izvređale su se uživo u emsiji. Starleta je za Tamaru rekla da je prostitutka, a ova joj uzvratila da je histerična prostakuša! Sukob je započet kad se u programu uživo čula psovka jednog takmičara "Zadruge", što im je voditeljka zamerila i rekla da ružne reči ne smeju da govore pre ponoći". Tara se našla prozvanom, pa se obratila Tamari: "Ne znamo kad je ponoć jer nemamo sat"!

Voditeljka ju je upozorila da joj nije dala reč, a starleta joj je odbrusila:

"Ma neću da se jednom običnom prostitutkom da se raspravljam.

Svi zadrugari su zaćutali i pogledali Taru u čudu, a Tamara joj poručila: "Volim devojke sa dugačkim jezikom, ali ti si vulgarna, histerična i prosta"!

Producenti su zbog vređanja voditeljke kaznili manekenku oduzimanjem nedeljnog honorara. Đurićeva je rekla da je ona čak ne bi ni kaznila jer je, kako napominje, reč o nervno oboleloj devojci.

foto: Sonja Spasić

"Nisam uticala na produkciju kako će da je kazni, svejedno mi je bilo da li će je izbaciti ili oduzeti honorar. Ona je psihički nestabilna i nije socijalno inteligentna, već je samo zabavna za program ovog tipa. Zato je tu gde jeste", započinje priču Tamara i nastavlja: "Bilo bi glupo da se sa njom nadmudrujem. Učesnici moraju da nauče da me poštuju, jer ja sam voditeljka! A da sam učesnica, bacila bih Taru u ono jezero u "Zadruzi"! Završila bi na dnu!

Đurićeva kaže da joj je mlada manekenka čak bila favorit. "Tara mi je bila simpatična upravo zbog svog buntovnog ponašanja, ne znam šta joj je ovo trebalo. Neću da je omalovažavam, ali više bi poremetilo da mi je to rekla neka nepoznata osoba na ulici nego jedna učesnica rijalitija", završava priču Tamara.

foto: Printscreen/TV Pink

kurir.rs/Informer/Foto Sonja Spasić/Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track