ne može da zaboravi susret

POTRESNO! GAGI ĐOGANI PUKOM SREĆOM PREŽIVEO POŠTO JE USRED NOĆI IZAŠLA BABA IZ KUKURUZA: Mogli smo SVI da IZGINEMO! A za sve je KRIVA MAGIJA?! (VIDEO)

Rijaliti -

Gagi Đogani prisetio se nemilog dođađaja kada je jedva sačuvao živu glavu. Bane Čolak ga je pažljivo saslušao, pa sve pripisao čuvenoj vlaškoj magiji.

- Vozim se ja sa kumom, a baba koja izlazi iz kukuruza i viče. U čemu je poenta da baba izađe iz kukuruza? To je bilo kod Sombora, tražila je pomoć. Vi mene za*ebavate, neću da pričam više - rekao je Gagi.

Čolak mu je odmah ukazao na to da je u pitanju vlaška magija, zbog čega je Đogani bio vidno preplašen i zaprepašćen, pa je nastavio da iznosi detalje tog potresnog momenta.

- Postoji ta vlaška magija, babe se skupljaju i gataju, igraju. Po predanju, svako od nas ima anđela čuvara. Od 3h do 6h anđeli te napuštaju. Svi najveći zločini i masakr dešavaju se u tom periodu - rekao je Bane.

- Te noći bila je i pucnjava, tuča. Mogli smo da izginemo, ja sam ozbiljan - zaključio je Đogani sa zamišljenim pogledom u daljinu.

Kurir.rs, MV / Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja